7 artikelen gevonden

Zo zet je vega op de menukaart

Wil je meer omzet halen uit je vega assortiment? Dat doe je door te laten zien welke vega snacks en gerechten je in huis hebt en waarom gasten die écht eens moeten proberen. Zet vega op de menukaart met deze vijf tips.

Jan Aaltzen: “Met vega valt een wereld te winnen”

Steeds meer mensen eten bewust minder vlees. Voor die vegetariërs én flexitariërs biedt Van Geloven nu al een breed assortiment vegetarische producten, maar CEO Jan Aaltzen heeft grootse plannen voor de komende jaren. “Rond 2025 zijn we met vega onderweg naar de helft van onze omzet.”

Vegetarische snacks in de spotlights

Van 8 tot en met 14 maart is het Nationale Week Zonder Vlees. Een mooi moment om je vegetarische snackassortiment én andere gerechten zonder vlees eens onder de aandacht van je gasten te brengen. Met deze tips geef je je vegetarische producten een enorme (bestel)boost.

Viva la vega: 5 redenen om voor vega te gaan

Beperkt jouw vegetarische snack- of borrelkaart zich nog tot kaassoufflés en groentekroketten? Dan loop je omzet mis! Meer dan de helft van de Nederlanders kiest namelijk (regelmatig) voor vega. Vijf redenen om als ondernemer ook voor vega te gaan.

Tips om vegetarische snacks in de spotlight te zetten

Steeds meer mensen geven aan flexitarisch te eten: 55% van de Nederlanders eet 3 dagen per week of vaker geen vlees. Door jouw aanbod af te stemmen op gasten die graag iets snacken zonder vlees zorg je ervoor dat je ook voor deze doelgroep aan de wensen kan voldoen. Graag helpen we je met een aantal tips om vegetarische snacks te promoten.

Vegetarisch snacken is de toekomst!

Steeds meer huishoudens eten 1 of meerdere dagen vleesvrij, de lunch, de avondmaaltijd, tot aan het snacken bij de borrel. Omdat vegetarisch snacken een vogelvlucht heeft genomen, streven wij bij Van Geloven naar een assortiment dat voor de helft vleesvrij is binnen 5 jaar!