13 artikelen gevonden

“Met Nacho Cheese bites kun je de gekste dingen doen”

Abgar Malas opende dit voorjaar zijn cocktailbar The Old Fashioned in Rijssen, waar hij gasten wil verrassen met bijzondere cocktails en bites. Nacho Cheese bites passen perfect in zijn concept: ze matchen met talloze drankjes en kunnen op de gekste manieren geserveerd worden. “Ik kan er niet genoeg van inkopen.”

Nacho Cheese Bites als populaire friet special

Vier jaar geleden nam Henry Brouwer cafetaria Drents Kwartiertje in Nieuw-Roden over. De zaak liep al goed, maar zit helemaal in de lift sinds Henry frietspecials op de menukaart zette, waaronder één met Nacho Cheese Bites. “Weinig extra moeite, maar het effect is groot."

Hoe start je met vegetarische snacks in jouw horecazaak?

Als horecaondernemer kan je er niet langer omheen. Vegetarisch eten wordt steeds populairder. 1 op de 3 mensen geeft in een recent onderzoek aan dat ze regelmatig geen vlees meer eten. Tijd voor een nieuw artikel, met een enkele concrete tips om te starten met vega snacks in jouw horecazaak.

Zo start je met vegetarische snacks in je cafetaria

Vegetarisch eten zit in de lift: in een recent onderzoek gaf 1 op 3 mensen aan dat ze regelmatig geen vlees eten. In dit artikel delen we enkele concrete tips om met vega snacks te starten in jouw cafetaria.

Megaveel vega

Vegetarische snacks winnen terrein. Ze belanden niet alleen op het bord (of in het bakje) van de doorgewinterde vegetariër, steeds meer mensen kunnen een goede snack zonder vlees waarderen. Tijd om als ondernemer (nog) eens in het aanbod te duiken.

Sauzen en snacks: zo maak je ultieme combinaties

Bijzondere sauzen in je assortiment zijn een simpele manier om je te onderscheiden. Je geeft een bitterbal een totaal nieuwe smaak als je er, naast mosterd, ook truffelmayonaise bij serveert. En het fijne is: één extra saus geeft je massa’s mogelijkheden. In samenwerking met Remia bieden we 5 smakelijke saus-snack combinaties.