4 artikelen gevonden

Woordje van onze medewerkers...

Ode aan onze #Snackhelden! In deze rubriek komen maandelijks onze medewerkers aan bod die meer vertellen over hun baan bij Van Geloven. Vind je het leuk om een specifieke functie hier terug te zien? Laat het ons dan weten via nieuwsbrief@vangeloven.com o.v.v. Snackheld.

De gouden tips voor snacks met een optimale smaak en constante topkwaliteit

Voor vele cafetariahouders is het gesneden koek, maar voor jouw (met name nieuwe) medewerkers wellicht nog niet; Hoe zorg je er nou voor dat snacks een optimale smaak en constante topkwaliteit hebben? Hier kan je simpele tips vinden die je eenvoudig kan delen met jouw medewerkers t.a.v. het bewaren van snacks, vitrine inrichting en het bereiden van snacks.

Van croquette naar kroket; de geschiedenis en feitjes van één van de meest geliefde snacks in Nederland

Tot eind jaren negentig was de kroket de populairste en meest gegeten snack van Nederland, inmiddels van de troon gestoten door de geliefde frikandel. Maar nog steeds staat deze populaire snack in de top 3 van meest gegeten snacks en is een belangrijk onderdeel van onze snackcultuur.

Hoe vind je goed horeca- en cafetariapersoneel ? 6 tips!

Een van de grootste zorgen voor cafetaria-ondernemers is goed personeel vinden en behouden. Ook binnen de horeca is personeel werven en behouden een groeiend probleem. Met deze 6 tips van Marketing4Results zorg je ervoor dat je vacatures toch opgevuld worden.