37 artikelen gevonden

5 tips om kansen te benutten in de horeca

Je gasten kijken er ongetwijfeld naar uit om deze zomer lekker te genieten van een drankje met een hapje. Ben jij er helemaal klaar voor? Hier 5 tips om de nodige voorbereidingen te treffen en al je kansen nu te benutten.

5 tips voor spannende snackgerechten op de lunchkaart

Een wit broodje met een lekkere kroket is altijd een succes op de lunchkaart. Maar wil je je gasten verrassen, dan is een beetje creativiteit op snackgebied meer dan welkom. Daarom: vijf tips om de lekkerste (en margerijke) lunchgerechten en bijzondere bites op de menukaart én op tafel te zetten

Upselling met mini snacks voor de horeca: zo doe je dat

Mini snacks zijn de ultieme impuls-bestelling en daarmee ook dé kans voor upselling in je zaak. Hoe zorg je ervoor dat gasten een lekkere uitgebreide borrelplank bestellen bij hun bier? En hoe maak je ze online lekker voor een extra portie Borrelmaatjes? Met deze 7 tips speel je slim in op snack-trek.

Zo verras je met verpakkingen

In jouw zaak ligt de focus natuurlijk op de foodproducten die je verkoopt en op de manier waarop je die serveert. Toch speelt ook de verpakking van snacks, burgers of andere gerechten een belangrijke rol in de beleving die je je gasten biedt. Linda van den Heuvel van Paardekooper Verpakkingen, geeft 4 tips om je verpakkingen naar een ‘next level’ te tillen. En daarmee te verrassen.

Sauzen en snacks: zo maak je ultieme combinaties

Bijzondere sauzen in je assortiment zijn een simpele manier om je te onderscheiden. Je geeft een bitterbal een totaal nieuwe smaak als je er, naast mosterd, ook truffelmayonaise bij serveert. En het fijne is: één extra saus geeft je massa’s mogelijkheden. In samenwerking met Remia bieden we 5 smakelijke saus-snack combinaties.

Hoe POS materiaal voor meer omzet zorgt

Een poster, een stoepbord, displays, menukaarthouders, serveerplanken: POS materiaal (Point of Sale) in je zaak is waardevoller dan je denkt. Door het op de juiste manier in te zetten, creëer je een eyecatcher voor de gast en vaak een boost voor je omzet.