7 artikelen gevonden

Praktische en creatieve tips voor afhalen en bezorging

Helaas is de tweede lockdown een feit en is het weer tijd om creatief ondernemerschap te tonen. Om toch omzet te maken, kun je starten met afhalen en/of bezorgen. Misschien was je er tijdens de eerste lockdown al mee gestart. Maar wat is nu precies belangrijk wanneer je gaat starten met bezorging?

Bezorging van snacks met behoud van kwaliteit

Sinds er weer een nieuwe lockdown is aangekondigd door de regering is de horeca helaas weer genoodzaakt om te focussen op alternatieve manieren om toch de zaak draaiend te houden. Net als in de eerste maanden van corona zorgt de sluiting van de horeca voor meer focus op bezorging van snacks en maaltijden thuis. In dit artikel kan je lezen hoe je snacks met de beste en behoud van kwaliteit bij jouw klanten kan bezorgen.

6 communicatietips in tijden van corona

Tegenwoordig kan je als horeca of cafetaria ondernemer niet meer zonder social media, zeker in deze extra weken van gedwongen sluiting is het van belang om goed met je vaste gasten te blijven communiceren. Social media is dé tool om jouw gasten te bereiken en op de hoogte te houden.

3 tips om je gasten iets anders te laten proberen!

Vaak bestellen gasten in de cafetaria dezelfde snack en de gezinszak friet. Wist je dat zelfs 7 op de 10 gasten standaard met het ‘lijstje’ van thuis besteld? Hoe krijg je gasten zover eens wat anders te bestellen dan de frikandel en kroket? Voor meer dan de helft van de gasten is ‘het onbekende’ een drempel om een nieuwe snack in de cafetaria te bestellen.

Lang leve de kroket! Tips om de krokettenomzet een extra boost te geven.

Op vrijdag 9 oktober is het weer Nationale Krokettendag! Dé dag om de kroket extra in de spotlight te zetten. Om ervoor te zorgen dat er nog meer kroketten verkocht worden dan op een normale vrijdag, hebben we een aantal tips voor zowel cafetaria als horeca op een rijtje gezet. Met deze tips zal je de krokettenomzet een extra boost kunnen geven.

Tips om vegetarische snacks in de spotlight te zetten

Steeds meer mensen geven aan flexitarisch te eten: 55% van de Nederlanders eet 3 dagen per week of vaker geen vlees. Door jouw aanbod af te stemmen op gasten die graag iets snacken zonder vlees zorg je ervoor dat je ook voor deze doelgroep aan de wensen kan voldoen. Graag helpen we je met een aantal tips om vegetarische snacks te promoten.