15 artikelen gevonden

De kroket (her)ontdekt: 5 variatietips

Op een snee witbrood, bij een 12 uurtje, als snack bij een portie friet: een klassieke kroket op de kaart is altijd een succes. Toch kan een kroket ook een omzetbooster worden als je ‘m eens op een andere manier serveert. Daarom: vijf tips om je gasten te verrassen met kroket-creativiteit.

Beerpairing met borrelsnacks: dit moet je weten

Dat bier en borrelhappen prima samen gaan, weet iedereen. Maar wist je dat de smaak van een bepaalde snack nog beter uitkomt als je er het juiste type bier bij serveert (of andersom natuurlijk)? Tijd voor een spoedcursus beerpairing met borrelsnacks.

Haute friture: de lekkerste lentesnacks

Haute friture is een enorme trend. Zowel topchefs als fastfoodketens gaan helemaal los op snacks met spectaculaire toppings en loaded fries in de gekste varianten. En gasten smullen ervan. Wil jij je gasten deze lente ook verleiden met bijzonder comfort food? Deze zes tips gaan je helpen!

Zo zet je vega op de menukaart

Wil je meer omzet halen uit je vega assortiment? Dat doe je door te laten zien welke vega snacks en gerechten je in huis hebt en waarom gasten die écht eens moeten proberen. Zet vega op de menukaart met deze vijf tips.

Burgemeester Bitterbal bezorgt gezelligheid

Een gat in de markt. Zo zag Nick Birjmohun het toen hij vorige zomer ontdekte dat hij in zijn omgeving geen bittergarnituur kon laten bezorgen. Daarom begon hij zelf Burgemeester Bitterbal: een luxe, leuke en onderscheidende borrelbox-bezorgservice in Helmond.

Hoe zorg je dat je gasten weten dat ze ook online kunnen bestellen?

Kunnen je gasten al online bestellen of lever je aan huis? Slimme zet! Kondig je nieuwe dienst groots aan voor meer omzet. Lees in dit artikel marketing tips voor horecazaken!