5 artikelen gevonden

#ONDERNEMERSGEEST

Deze tijd vraagt om creatieve en ondernemende geesten. In onze wekelijkse blog #ONDERNEMERSGEEST zetten we ondernemers in het zonnetje die in een moeilijke situatie iets moois weten te maken. Moge het andere ondernemers inspireren om te gaan Ondernemen met een hoofdletter O. “When life gives you lemons, make lemonade!”

Snackinspiratie: Bijzondere presentatie-ideeën

Met een beetje fantasie maak je van snacks de mooiste creaties. Deze vier kindersnacks zijn makkelijk te maken en mooi in je vitrine. Ideaal voor feestjes!

Haute friture döner kebab met champagne

Dat snacken op Michelinniveau heel goed mogelijk is, bewijzen Chris Naylor en Bjorn van Aalst. De chef en sommelier van Vermeer* in Amsterdam gooiden onlangs hoge ogen met hun döner kebab en, jawel, bijpassende champagne! Een nieuwe trend is ontstaan Haute friture.

Mora's Dierenwelzijn & De Kroketterij collectie

Wij vinden passie en aandacht voor onze producten erg belangrijk. Elke dag proberen we de lat hoger te leggen en onszelf te blijven ontwikkelen met de nieuwste en lekkerste snackproducten en concepten. Dit keer onder de aandacht het Beter Welzijn label van Mora en de Kroketterij Collectie van De Bourgondiër.

Social media voor Horeca: een succesverhaal van Happy Frites

Happy Frites zorgt voor een Limburgse smaaksensatie. Door de creativiteit met snacks én met Facebook maakten tienduizenden mensen kennis met de Limburgse frikandellenplank XXL van snackbar Happy Frites in Ransdaal. Laat je inspireren en gebruik deze social media tips voor je horecazaak of snackbar.