15 artikelen gevonden

“Met Nacho Cheese bites kun je de gekste dingen doen”

Abgar Malas opende dit voorjaar zijn cocktailbar The Old Fashioned in Rijssen, waar hij gasten wil verrassen met bijzondere cocktails en bites. Nacho Cheese bites passen perfect in zijn concept: ze matchen met talloze drankjes en kunnen op de gekste manieren geserveerd worden. “Ik kan er niet genoeg van inkopen.”

Nacho Cheese Bites als populaire friet special

Vier jaar geleden nam Henry Brouwer cafetaria Drents Kwartiertje in Nieuw-Roden over. De zaak liep al goed, maar zit helemaal in de lift sinds Henry frietspecials op de menukaart zette, waaronder één met Nacho Cheese Bites. “Weinig extra moeite, maar het effect is groot."

10 tips om meer omzet te genereren tijdens de eindejaarsperiode in de horeca

Horeca draait om gastvrijheid. Je gasten verrassen, in de watten leggen en een fijne ervaring geven. De eindejaarsperiode is hét moment waarop die gastvrijheid nog belangrijker wordt. Daarom delen we deze 10 tips om meer omzet te genereren met je horecazaak of cafetaria. Of je nu een restaurant, cafetaria, brasserie, café of winterbar hebt, met deze tips kan je gegarandeerd aan de slag.

Feestelijk fastfood

Het eind van het jaar is hét moment om uit te pakken met feestelijke borrels en bijeenkomsten. Hoe maak je met je vertrouwde snackassortiment een gerecht, borrelplank of –box die daarbij aansluit? Hoe serveer je een snackbeleving waar de glitter, glamour en wow-factor vanaf druipt (en waar je zelf ook blij van wordt)? Deze tips helpen je op weg.

Zo start je met vegetarische snacks in je cafetaria

Vegetarisch eten zit in de lift: in een recent onderzoek gaf 1 op 3 mensen aan dat ze regelmatig geen vlees eten. In dit artikel delen we enkele concrete tips om met vega snacks te starten in jouw cafetaria.

Herfst: tijd voor comfort food en bockbier!

Kortere, donkere dagen vragen om comfort food. En om stevig, donker bier. Met deze snacksuggesties (én perfecte bockbier-pairings) stel je een heerlijke, hartverwarmende herfstkaart samen. Daar willen je gasten best die najaarsbui voor trotseren!