6 artikelen gevonden

Ken je kroket: ontdek de soorten

Zoveel mensen, zoveel smaken. Daarom is de kroket - één van de populairste snacks van Nederland - verkrijgbaar in talloze varianten, van verschillende merken. Maar waarin onderscheiden al die soorten zich nou van de anderen? We zetten de krokante details op een rij.

De borrelkaart: tips voor een topterras

Zodra het zonnetje doorkomt (en de horeca weer open mag), zal het terras de eerste plek zijn waar mensen weer massaal naar toe trekken. Hoe zorg je ervoor dat gasten dan niet alleen bij jou belanden, maar er ook de hele middag (en avond) blijven hangen? Met een goede borrelkaart natuurlijk!

Een kijkje in de keuken van Souflesse

Meer kaas, meer smaak. Dat is de Souflesse! De Souflesse mag zich met recht een culinaire kaassoufflé noemen. Deze kaassoufflé heeft een golvende vorm, dunne korst en bevat extra veel kaasvulling, zodat je bij iedere hap kaas proeft. Hoe wordt deze unieke kaassnack gemaakt? We geven je een kijkje in de keuken bij onze fabriek in Cuijk, waar de Souflesse wordt bereid.

Hartige Historie: Hoe de Kwekkeboom croquet Nederland veroverde

Na bijna een halve eeuw tompoucen en petit-fours maken, vond de Amsterdamse patissier Herman Kwekkeboom het in 1945 tijd om iets hartigs aan zijn assortiment toe te voegen: de croquet.

Mora's Dierenwelzijn & De Kroketterij collectie

Wij vinden passie en aandacht voor onze producten erg belangrijk. Elke dag proberen we de lat hoger te leggen en onszelf te blijven ontwikkelen met de nieuwste en lekkerste snackproducten en concepten. Dit keer onder de aandacht het Beter Welzijn label van Mora en de Kroketterij Collectie van De Bourgondiër.

Vegetarische snacks – Mora en de Vegetarische slager slaan handen ineen

Een kaassoufflé of een groentekroket. Meer viel er eigenlijk niet te kiezen voor wie vegetarisch wilde snacken. Mora en de Vegetarische slager brengen daar nu verandering in, met vegetarische snacks zoals vegetarische kroketten, die niet van de vleessnacks te onderscheiden zijn. Wat is het geheim?