7 artikelen gevonden

Tips om vegetarische snacks in de spotlight te zetten

Steeds meer mensen geven aan flexitarisch te eten: 55% van de Nederlanders eet 3 dagen per week of vaker geen vlees. Door jouw aanbod af te stemmen op gasten die graag iets snacken zonder vlees zorg je ervoor dat je ook voor deze doelgroep aan de wensen kan voldoen. Graag helpen we je met een aantal tips om vegetarische snacks te promoten.

Waarom heten die heerlijke dingen eigenlijk bitterballen?

Sinds dit jaar is het cultureel erfgoed: de bitterbal bij de borrel. En dat in hetzelfde jaar waarin we het 75-jarige bestaan vieren van croquet- en bitterbalkoning Van Dobben. Maar wat betekent het nou eigenlijk, bitterbal? We zetten het hier voor je uiteen.

Snackinspiratie: Bijzondere presentatie-ideeën

Met een beetje fantasie maak je van snacks de mooiste creaties. Deze vier kindersnacks zijn makkelijk te maken en mooi in je vitrine. Ideaal voor feestjes!

Zo wordt de SitoGold gemaakt

De SitoGold is één van de populairste snacks van Mora. Al 50 jaar wordt de kipkalkoenstick in Vlaanderen met de hand geregen. Projectleider Luc Janssens laat zien wat er nog meer bij komt kijken om de perfecte sitostick te maken.

Hartige Historie: Hoe de Kwekkeboom croquet Nederland veroverde

Na bijna een halve eeuw tompoucen en petit-fours maken, vond de Amsterdamse patissier Herman Kwekkeboom het in 1945 tijd om iets hartigs aan zijn assortiment toe te voegen: de croquet.

Mora's Dierenwelzijn & De Kroketterij collectie

Wij vinden passie en aandacht voor onze producten erg belangrijk. Elke dag proberen we de lat hoger te leggen en onszelf te blijven ontwikkelen met de nieuwste en lekkerste snackproducten en concepten. Dit keer onder de aandacht het Beter Welzijn label van Mora en de Kroketterij Collectie van De Bourgondiër.