17 artikelen gevonden

Afhalen en bezorgen laten een groei zien door Corona

Sinds het coronavirus is er een forse stijging in het bezorgen en afhalen van maaltijden. In de eerste twee weken van de lock down werd er zelfs een stijging van 25% in afhalen gerapporteerd en bezorgen groeide met 75% (Out-of-Home Shopper Monitor en Datlinq).

6 Tips om meer omzet uit je menukaart te halen

De menukaart is een belangrijk middel om een goede eerste indruk bij jouw gasten te maken en kan van grote invloed zijn op de uiteindelijke keuze die uw gast maakt. Een goede menukaart kan dan ook het verschil maken het rendement van jouw zaak. We hebben handige 6 tips op een rijtje gezet om meer uit je menukaart te halen.

#ONDERNEMERSGEEST

Deze tijd vraagt om creatieve en ondernemende geesten. In onze wekelijkse blog #ONDERNEMERSGEEST zetten we ondernemers in het zonnetje die in een moeilijke situatie iets moois weten te maken. Moge het andere ondernemers inspireren om te gaan Ondernemen met een hoofdletter O. “When life gives you lemons, make lemonade!”

5 Tips voor meer marge, omzet en rendement

Na de heropening van de horeca, wordt het een uitdaging om de komende periode de omzet en winst op een normaal niveau te krijgen en te behouden. Zeker door de geldende maatregels m.b.t. capaciteit op je terras en in je zaak. Graag delen we 5 tips die een bijdrage kunnen leveren aan je marge en winstbehoud, deze kunnen je helpen om je zaak goed draaiende te houden! 

Plan the future - deel 2

In de laatste paar weken is er één ding zeker geworden: Niets is zeker. Horecazaken over de hele wereld hebben te kampen met uitdagingen van enorme proporties. Hoe bedrijf je gastvrijheid in een economie waar iedereen afstand dient te bewaren en het besteedbaar inkomen verlaagd is? We zetten enkele ideeën uiteen rond de thema’s Bezorgen, Afhalen en Bezoeken. In dit tweede deel, omdat we per 1 juni eindelijk weer open mogen: Bezoeken.

4 Gastvrijheidstips voor de 1,5 meter samenleving

Esther Vijverberg van Be My Guest trainingen is ondernemer en expert op het gebied van gastvrijheid en geeft een 4 tips over het belang van gastvrijheid en hoe deze gastvrijheid toegepast kan worden in het nieuwe normaal. Want gastvrijheid maakt het verschil altijd, overal en juist nu!