49 artikelen gevonden

Blurring in horeca is booming

Blurring concepten, waarbij de grenzen tussen horeca, retail en dienstverlening vervagen, veroveren het straatbeeld. Want wie de moderne gast wil bedienen én zijn omzet wil verhogen, kijkt voorbij de traditionele horecahorizon.

Waarop let je als horecazaak bij het maken van een menukaart?

In de horeca is een goede menukaart belangrijk: zo overtuig je je gasten. Lees hier hoe je dat aanpakt.

Haal rendement uit je menukaart met menu engineering

Weet jij wat de winnaars, verliezers of slapers van je menukaart zijn? Met menu engineering krijg je inzicht in de prestaties van je gerechten en kun je meer rendement halen uit je menu. Luuk Stijnen van Horeko neemt ons mee in de wereld van menu engineering.

Zo start je met vegetarische snacks in je cafetaria

Vegetarisch eten zit in de lift: in een recent onderzoek gaf 1 op 3 mensen aan dat ze regelmatig geen vlees eten. In dit artikel delen we enkele concrete tips om met vega snacks te starten in jouw cafetaria.

Horecapersoneel gezocht: vind en behoud een sterk team

Goed personeel vinden, is voor elke onderneming een uitdaging. Maar in de horeca lijkt het de laatste jaren alleen maar moeilijker te worden. Zeker na de recente sluitingen door het coronavirus. Een magische oplossing om het personeelstekort aan te pakken, bestaat helaas niet. Met de tips in dit artikel zet je vandaag wel een systeem op waar je op termijn de vruchten van plukt.

5 tips om kansen te benutten in de horeca

Je gasten kijken er ongetwijfeld naar uit om deze zomer lekker te genieten van een drankje met een hapje. Ben jij er helemaal klaar voor? Hier 5 tips om de nodige voorbereidingen te treffen en al je kansen nu te benutten.