Vegetarische Frikandel

Onze nieuwe frikandel is héél speciaal
Nederland kent steeds meer vegetariërs en flexitariërs. Zo ook in jouw zaak. Precies daarom komt Mora in samenwerking met De Vegetarische Slager met iets héél speciaals: de vegetarische frikandel. Lekker voor elke snacker!

Al eerder ontwikkelde Mora samen met De Vegetarische Slager vegetarische snacks die niet van de vleesvariant te onderscheiden zijn. Draadjesvleesch kroketten, draadjesvleesch bitterballen en een vegan Kipkorn®. Daarmee zijn de snacks niet alleen ideaal voor de vegetariër en flexitariër, maar ook voor de vleesliefhebber. De perfecte aanvulling voor je assortiment!

• De #1 snack van Nederland nu vegetarisch!

• Ruim 700.000 Nederlanders zijn vegetarisch en 66% van Nederland is flexitariër.

• Potentiële omzetverhoging van minimaal 5% dankzij een sterk groeiende doelgroep.

Vega je mee? Dan profiteer je nu van deze actie!
Bestel 2 dozen vegetarische frikandellen en ontvang 1 doos vegetarische frikandellen gratis. Bovendien ontvang je gratis het promotiepakket voor extra aandacht in je zaak!

Mora Vegetarische Frikandel
* Vul bij uw bestelling minimaal 2 dozen + 1 gratis doos in.
Inhoud per doos 20 x 70 g, Art. nr. 1188
Naam eigenaar
Adres bedrijf

Inschrijven voor deze actie kan t/m 30 juni 2020 of tot einde voorraad op vangeloven.com/vegajemee. Wees er dus snel bij want op = op! Maximaal 1 pakket per cafetaria. Deze actie is geldig voor ondernemers die nog niet eerder dit jaar hebben deelgenomen aan een actie op onze Vegetarische frikandellen. De producten worden door uw grossier binnen 2-3 weken geleverd. De promotiepakketten worden uitgeleverd door ons verzendhuis Kopak in opdracht van Van Geloven na het plaatsen van uw order.

U stemt ermee in dat Van Geloven uw persoonsgegevens verwerkt voor de Mora actie, overeenkomstig het Privacybeleid.