Vegetarische Snacks

Proef ‘mmm en je gelooft ‘t niet

Mora en de Vegetarische slager hebben de handen ineengeslagen voor echte lekkere, vegetarische snacks. Kroket, kipkorn en bitterballen; 100% vegetarisch en niet van de vleesvariant te onderscheiden. Daarmee zijn de snacks niet alleen ideaal voor de vegetariër, maar ook voor de vleesliefhebber en de flexitariër. De perfecte aanvulling voor uw assortiment!

Profiteer nu van onze actie!

Bestel 3 dozen* naar keuze en ontvang 1 gratis doos naar keuze gratis. Bovendien ontvangt u het promotiepakket voor extra aandacht in uw cafetaris gratis!
Bij uw bestelling krijgt u automatisch het pakket toegestuurd.

 
1 Start 2 Complete
Ik wil de gratis doos bestellen.
Mora snacks
* Vul bij uw bestelling minimaal 3 dozen + 1 gratis doos in. Bij de producten die u niet wenst graag 0 dozen invullen.
Inhoud per doos 60x25, Art. nr. 1288
Inhoud per doos 20x75, Art. nr. 1287
Inhoud per doos 20x75, Art. nr. 1291
Inhoud per doos 20x75, Art. nr. 1289
Naam eigenaar
Adres bedrijf

Inschrijven voor deze actie kan t/m 30 september 2019 of tot einde voorraad op vangeloven.com/vegetarischesnacks. Wees er dus snel bij want op = op! Maximaal 1 pakket per cafetaria. Deze actie is geldig voor ondernemers die nog niet eerder dit jaar hebben deelgenomen aan een actie op onze Vegetarische producten. De producten worden door uw grossier binnen 2-3 weken geleverd. De promotiepakketten worden uitgeleverd door ons verzendhuis Kopak in opdracht van Van Geloven na het plaatsen van uw order.

U stemt ermee in dat Van Geloven uw persoonsgegevens verwerkt voor de Mora actie, overeenkomstig het Privacybeleid.