Vega je mee met de Nationale Week Zonder Vlees?

Want heel Nederland doet mee met de Nationale Week Zonder Vlees. Zo ook in jouw zaak. Tijdens deze week draait het om de bewustwording van hoe lekker eten zonder vlees kan zijn. En wat de impact is van een dagje (of meer) geen vlees eten. En hier kun jij bij helpen!

Nederland kent steeds meer vegetariërs en flexitariërs. Precies daarom komt Mora in samenwerking met De Vegetarische Slager met iets héél speciaals: de vegetarische frikandel. Lekker voor elke snacker!

Al eerder ontwikkelde Mora samen met De Vegetarische Slager vegetarische snacks die niet van de vleesvariant te onderscheiden zijn. Draadjesvleesch kroketten, draadjesvleesch bitterballen en een vegan Kipkorn. Daarmee zijn de snacks niet alleen ideaal voor de vegetariër en flexitariër, maar ook voor de vleesliefhebber. De perfecte aanvulling voor je assortiment en niet te missen in de Nationale Week Zonder Vlees!

Vega je mee? Dan profiteer je nu van een leuke actie!
Bestel 2 dozen vegetarische snacks en ontvang 1 doos vegetarische snacks gratis.

Contactgegevens
Adres bedrijf
Vegetarische snacks
Inhoud per doos 20 x 75g
Inhoud per doos 60 x 25g
Inhoud per doos 20 x 70g
Inhoud per doos 20 x 75g
Kies uw gratis doos

Inschrijven voor deze actie kan t/m 31 maart 2020 of tot einde voorraad op vangeloven.com/vegetarischesnacks. Wees er dus snel bij want op = op! Maximaal 1 pakket per cafetaria. Deze actie is geldig voor ondernemers die nog niet eerder dit jaar hebben deelgenomen aan een actie op onze vegetarische snacks. De producten worden door uw grossier binnen 2-3 weken geleverd.

U stemt ermee in dat Van Geloven uw persoonsgegevens verwerkt voor deze actie , overeenkomstig het Privacybeleid.