08 januari 2024

Mora brengt twee ultieme favorieten samen in één snack: De Kaas Kipkorn®

Onze merken Innovaties Beurzen
Van Geloven introduceert een nieuwe snack onder haar merk Mora: De Kaas Kipkorn®. Een heerlijke kipsnack met smeuïge kaas, gehuld in een krokant jasje. Met de innovatieve introductie van de Kaas Kipkorn® speelt Mora in op de vraag naar herkenbare snacks met een twist. Vanaf nu hoeft een liefhebber van kaas- of kipsnacks niet langer te kiezen. De Mora Kaas Kipkorn® is exclusief verkrijgbaar in Foodservice-kanalen.
Mora Kaas Kipkorn®

De Mora Kaas Kipkorn® is een primeur in de wereld van snacks en vervult de vraag naar vertrouwde, maar verrassende snacks. Marieke van Balen, directeur Marketing & Innovatie bij Van Geloven licht toe: “Als marktleider vinden we het belangrijk om te blijven innoveren en consumenten te verrassen met nieuwe smaaksensaties die aansluiten bij de behoefte om af en toe te kunnen variëren in keuze. Uit ons uitgebreide marktonderzoek specifiek voor het Foodservice kanaal is gebleken dat consumenten op zoek zijn naar een herkenbare snack met een unieke twist. In dit geval het combineren van de welbekende Mora Kipkorn® met smeuïge kaas. Het was daarom voor ons een logische keuze om een snack te ontwikkelen waarbij snackliefhebbers van beide smaken kunnen genieten van één snack zonder concessies te hoeven doen.” 

Lancering op Horecava
De spectaculaire introductie van de Mora Kaas Kipkorn® vindt plaats tijdens de Horecava van 8 t/m 11 januari in de RAI in Amsterdam en is verkrijgbaar in Nederland en België. Tijdens deze jaarlijkse vakbeurs kunnen bezoekers de Mora Kaas Kipkorn® proeven bij de Mora stand (stand 11.331). Bovendien kunnen ze op maandag en dinsdag een 'meet & greet' hebben met de enige echte Cora van Mora. Op maandag zal onder leiding van Cora van Mora een originele 'surprise act' worden opgevoerd, als eerbetoon aan het prachtige liefdesverhaal van deze twee snacks die elkaar naar ongekende hoogten tillen.