06 april 2023

Mora pakt uit met het Snackfestival

Onze merken Van Geloven Nieuws
Tijd voor het Mora Snackfestival!
Mora Snackfestival

Nee, geen muziekfestival, maar wel een heerlijk Snackfestival, met een line-up van iconische Mora snacks.  Bij aankoop van een Mora snack ontvangen cafetariabezoekers een kraskaart waarmee ze kans maken op één jaar lang gratis Mora snacks en vele andere leuke prijzen.

Grootschalige campagne voor snackliefhebbers

Het Mora Snackfestival wordt grootschalig ondersteund door de inzet van radioreclame, YouTube video’s en social media om zo alle snackliefhebbers van Nederland uit te nodig om langs te komen bij hun favoriete cafetaria.

Deelnemende cafetaria’s ontvangen naast Mora snacks een exclusief Snackfestival pakket om hun zaak in festivalsferen te brengen. Zo zetten we de experts van het snacken – cafetaria’s – in het zonnetje en maken we er samen een mooi feestje van!

Win één jaar lang gratis Mora Snacks

Wil je het Mora Snackfestival ook naar jouw cafetaria brengen en daarmee zelf ook kans maken op één jaar lang gratis Mora Snacks? Bestel dan de 3+1 actie én ontvang het gratis Snackfestival pakket. De deelnemende producten zijn: Mora Kipkorn®, Mora Kipfingers®, Mora Kipnuggets en Mora Vegetarische Kipkorn®.

Het Mora Snackfestival pakket bevat:

  • 1 toonbankdisplay
  • 1 poster
  • 1 vlaggenlijn
  • Kraskaarten
  • Narrowcasting (digitaal)
  • Beelden voor op je eigen sociale media (digitaal)

Deelnemen kan tot 7 mei via Snack Extra of door contact op te nemen met jouw Van Geloven rayonmanager.

Samen maken we er een feestje van!