27 juni 2022

NIEUW: Snack Extra helpt ondernemers om hun zaak makkelijker en voordeliger te runnen.

Onze merken Innovaties Van Geloven Nieuws Ondernemen Algemeen
Snack Extra is een platform dat speciaal is ontwikkeld voor cafetaria- en horecaondernemers. Je kan er terecht voor allerlei voordelen die je helpen om jouw zaak makkelijker én vooral voordeliger te runnen.
NIEUW: Snack Extra helpt ondernemers om hun zaak makkelijker en voordeliger te runnen.

De laatste jaren zijn we bij Van Geloven druk in de weer om de relatie met onze klanten op alle fronten te versterken,” aldus Kaylee Roeffen namens Van Geloven. “We vonden dat het tijd was om al die initiatieven te bundelen in één handig platform. Zo kan je nu als ondernemer altijd en overal je voordeel doen met alle extra’s die we aanbieden. En dat is best wat.

De voordelen die je kan terugvinden in Snack Extra zijn o.a.:

Extra voordelige acties op populaire snackmerken

Leden van Snack Extra kunnen regelmatig nieuwe acties op hun favoriete snackmerken activeren. Van Kroketterij De Bourgondiër en Mora tot Van Dobben en Souflesse.

Een webshop met originele promotiematerialen

Met ruim 150 originele promotiematerialen zoals serveerplanken, servetbakken, posters, en menukaarthouders zorg je voor meer beleving in jouw zaak.

Meer marge met de recepten rekentool

Snack Extra helpt je om onmiddellijk te berekenen wat 100+ recepten jou kunnen opleveren. Een handige rekentool leert je hoe je meer kan verdienen met dezelfde snacks.

Verrassende tips over recepten, relevante thema’s en events

Zoek je als ondernemer naar extra inspiratie voor jouw zaak. Met verrassende tips over bezorging, menukaarten, vegetarische snacks en andere belangrijke trends en thema’s ben je altijd helemaal bij. Er staan ook steeds verrassende, smakelijke recepten voor je klaar met handige video-instructies.

Toegang tot 2.000+ beelden voor jouw menu en marketing

Snack Extra geeft je toegang tot een uitgebreide beeldbank met meer dan 2.000 foto’s, video’s, logo’s, illustraties en documenten. Zo heb je altijd kwalitatief beeldmateriaal voorhanden om mee uit te pakken op je menu, sociale media, website of video-schermen.

Proef als eerste onze nieuwe snacks

Trouwe leden worden beloond. Binnenkort proef je als eerste onze nieuwe, lekkere snacks dankzij de leden special.

Altijd alle voordelen gemakkelijk op zak

Je kan Snack Extra ook makkelijk op je smartphone installeren. Zo heb je alle voordelen steeds snel bij de hand.

Kortom, Snack Extra is een platform dat je inspireert en tegelijkertijd je kosten drukt en je marge verhoogt. En dat allemaal met één login.

Van Geloven denkt met je mee

“We maken mensen graag blij met heerlijke snacks. Het is écht ons doel om de favoriete snack specialist van Nederland te zijn,” gaat Kaylee verder. “We weten dat het voor veel ondernemers uitdagende tijden zijn dus willen hen ook volop ondersteunen met allerlei initiatieven om het makkelijker en voordeliger te maken. We innoveren en investeren daarom niet enkel in een lekker, kwalitatief en betaalbaar assortiment, maar denken pro-actief mee met onze ondernemers. Als onze klanten succesvol zijn, dan zijn wij dat ook.”

Snack Extra is volledig up & running en wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe voordelen. Nieuwe leden kunnen via de website van Van Geloven een account aanvragen.