06 september 2022

Statement over leveringen aan onze klanten (update)

Van Geloven Nieuws
UPDATE: We hebben weer genoeg frikandellen om uit te leveren. Om je voorraad hoef je je dus geen zorgen meer te maken. Deze drijvende kracht van de cafetaria is weer volop beschikbaar!
Frikandellen

UPDATE: We hebben weer genoeg frikandellen op voorraad om uit te leveren. Om je voorraad hoef je je dus geen zorgen meer te maken. Deze drijvende kracht van de cafetaria is weer volop beschikbaar! Zo kan je jouw favoriete frikandel en die van je gasten weer met alle liefde en passie blijven aanbieden.

Afbeelding
frikandel

Oorspronkelijke bericht:

Gezien de huidige ontwikkelingen in de markt vinden we het belangrijk om een update te geven over onze leveringen. Hoewel we weer net zo veel frikandellen uitleveren als voor Covid, realiseren wij ons dat ons servicelevel momenteel niet op het niveau ligt dat wij nastreven en dat onze Retail en Foodservice-klanten van ons mogen verwachten. Dat heeft vooral te maken met een gebrek aan arbeidskrachten. Hierdoor leveren we hetzelfde volume met minder arbeidskrachten, waardoor we kwetsbaar zijn bij eventuele storingen. Wat in de praktijk betekent dat we soms later moeten leveren. Overigens worden de frikandellen inmiddels weer volop uitgeleverd.

We zien wel dat de arbeidsmarkt weer wat vriendelijker wordt in de industrie. Ook bij ons is het aantal vacatures de laatste weken gedaald en gaat de bezetting langzamerhand weer de goede kant op. We hebben onze inzet op recruitment fors verzwaard en met open dagen in onze fabrieken, intensivering van de contacten met scholen (schoolverlaters), veel inzet van social media en andere publiciteitscampagnes zien we de instroom van nieuwe collega’s toenemen. We doen er alles aan om de leveringen weer zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar we kunnen helaas nog geen harde toezeggingen hierover doen wanneer dat is.