Oprichting Eetsalon Van Dobben

In 1945 werkt Eugenie Laaper in een broodjeszaak in Amsterdam, hier werd het vlees geleverd door Aat van Dobben. Aat krijgt kort daarna de kans om een pandje te huren aan de Korte Regulierdwarsstraat, hier kreeg hij de mogelijkheid om zijn ambitie verwezenlijken en zijn eigen eetsalon te openen. Dat sprak Eugenie wel aan en de twee gaan al snel met elkaar in zee, zowel zakelijk als privé. Ze trouwen en op 28 juni 1945 opent Eetsalon Van Dobben officieel haar deuren.

Eetsalon Van Dobben

Heel Nederland kan genieten van Van Dobben

Sinds de opening van de eetsalon is Van Dobben uitgegroeid tot een icoon en begrip in Nederland. Inmiddels zijn de Van Dobben producten in heel Nederland verkrijgbaar met een uitgebreid en iconisch assortiment. Een van die iconen is de Rundvleescroquet: stoer van vorm en alom geliefd vanwege de rijke, zacht vloeiende ragout gemaakt van echte roomboter met blokjes puur, mals rundvlees en de dunne, krokante korst. Naast deze klassieker zijn er diverse varianten Van Dobben croquetten verkrijgbaar, zoals de Kalfsvleescroquet, Satécroquet, Kaascroquet of Groentecroquet. Stuk voor stuk unieke croquetten met een unieke en eigen smaak, maar uiteraard met de kwaliteit die je van Van Dobben gewend bent. Bekijk hier het hele Van Dobben assortiment.

Onmisbaar bij iedere borrel

Tijdens de borrel kan Van Dobben ook niet ontbreken. Het Rondje Van Dobben met de iconische Rundvlees bitterballen is onmisbaar op iedere borrelkaart. Wil je meer variatie bieden aan je gasten, denk dan eens aan de Kalfsvlees- en Kaas Grove Mosterd bitterballen, zo bied je ieder wat wils. Er zijn tevens prachtige serveerschalen en promotiematerialen beschikbaar, zodat je de borrel nog meer sfeer kan geven door de producten mooi te presenteren in Van Dobben stijl.
 

Inspiratierecept

Geef eens een rondje Van Dobben, maar dan anders. Wie weet heeft u een nieuwe margemaker in handen. Bekijk hier het recept