Van Geloven

Recall Mora Kipkorn

Mora haalt partij Kipkorn terug uit winkels Albert Heijn, Jumbo en Nettorama

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam Mora Kipkorn uit de markt te halen. Door een fout in de productie heeft de metaaldetectie niet goed gefunctioneerd, waardoor het mogelijk is dat een kleine partij van dit product in de markt metaaldeeltjes bevat.

Het gaat om Mora Kipkorn 5x60 gram die verpakt zijn in de afgebeelde verpakking met lotcode 9067 en productie tijdstip tussen 07:30 - 09:45 en tussen 15:40 - 18:30 die geleverd zijn aan de winkels van Albert Heijn, Jumbo en Nettorama. De lotcode is vermeld aan de zij- of onderkant van de verpakking. Alle Mora Kipkorn verpakkingen gekocht bij andere supermarkten dan Albert Heijn, Jumbo en Nettorama, alsmede de Mora Oven & Airfry Kipkorn,  de vegetarische Kipkorn en alle andere Mora producten bevatten dit risico niet en kunnen gerust geconsumeerd worden.

Actie voor de consument

Mora verzoekt consumenten die in het bezit zijn van een verpakking Mora Kipkorn met genoemde lotcode, dringend deze niet te consumeren en direct weg te gooien. Door de genoemde lotcode uit de verpakking te knippen en deze op te sturen naar Mora onder vermelding van naam, adres, IBAN rekeningnummer en ten naam stelling, ontvangen consumenten het aankoopbedrag incl. portokosten terug. Het adres is: Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg

Mora stelt hoge eisen aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en biedt dan ook haar excuses aan voor dit ongemak. Het bedrijf zal alle maatregelen nemen om deze fout in de toekomst te voorkomen.

Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met Mora Consumentenservice via het nummer 0800-2356672.

Van Geloven

Met drie grote innovaties is Van Geloven ook in 2019 weer zeer prominent aanwezig op de Horecava. Innovaties afgestemd op de behoefte van de hedendaagse consument, die verantwoorde kwaliteit snacks wil, steeds vaker zonder vlees, maar vooral ontzettend lekker. Met recht Goed Genieten voor iedereen.

Van Geloven

Van Geloven kiest er komend jaar voor om zijn merken Kroketterij De Bourgondiër, Van Dobben, Souflesse én Mora in de schijnwerpers te zetten. Door de overnames van Royaan en Swinkels Snackery & Backery in 2016 behoren inmiddels elf merken tot het snackassortiment van de producent. De focus ligt echter op de eerste vier labels.

Van Geloven

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam ‘Mora Groentenloempia’s’ uit de winkels te halen. Door een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Groentenloempia’s in de markt terecht gekomen die, in plaats van een groentenloempia, een ham-kip loempia bevat.

Van Geloven

U wilt uw omzet en rendement verhogen? Van Geloven ondersteunt u hier graag bij. In onze webshop vindt u een breed aanbod promotiematerialen. Ideaal om uw producten extra mee onder de aandacht te brengen of om ze op originele wijze te presenteren. Ga naar onze webshop en ontdek wat we u te bieden hebben!