Van Geloven

Van Lieshout: Nederlands favoriet, legendarisch lekker!

De frikandel van Van Lieshout behoort sinds 1977 tot het Nederlands snackerfgoed. Toonaangevend voor een legendarische smaakbeleving en eersteklas kwaliteit waar topondernemers al decennia op vertrouwen. De frikandel is de meest gegeten snack van Nederland. De favoriet van Nederland, niet alleen van de consument maar ook van de ondernemer. Daar zijn we trots op en dat mag u laten zien!

Nederlands jasje

Dat we trots op ons Nederlandse snackerfgoed zijn, laten we zien! Van Lieshout krijgt een nieuw Nederlands jasje waarbij het genieten centraal staat. Hiervoor ontwikkelen we mooi en hoog kwalitatief materiaal. Materiaal waarbij de beleving in combinatie met het product en het genieten centraal staan. Als ondernemer kunt u zichzelf onderscheiden door te laten zien dat u met een professioneel A-merk werkt. Van Lieshout zorgt voor hoog kwalitatief promotiemateriaal om de producten op een mooie manier te presenteren in uw zaak. Ook de verpakkingen van Van Lieshout steken we in een nieuw Nederlands jasje. Deze stromen geleidelijk aan in.

Naast de uitstraling van het promotiemateriaal en de verpakking krijgt ook het logo een upgrade. Het persoonlijke karakter wordt hierbij behouden. Dit persoonlijke aspect zal doorvertaald worden richting de ondernemer. Van Lieshout is het merk waar topondernemers al jarenlang op vertrouwen en ook in de toekomst op kunnen bouwen!

Nieuwe aanwinst in het assortiment

Nieuw in ons assortiment is De Gigant. Een gigantisch lekkere frikandel op basis van 100 procent kip. De frikandel heeft een lengte van 28centimeter en weegt 200 gram. Perfect voor de echte snackliefhebber en natuurlijk legendarisch lekker!

Van Lieshout

Van Lieshout heeft een brede keuze aan frikandellen, hamburgers en gehaktspecialiteiten. Bereid met de beste ingrediënten en van gegarandeerde, constante kwaliteit. Legendarisch lekker, daar kunt u op rekenen. Het nieuwe promotiemateriaal is aan te vragen via onze website www.vangeloven.com vanaf september.

Van Geloven

Mora haalt partij Kipkorn terug uit winkels Albert Heijn, Jumbo en Nettorama

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam Mora Kipkorn uit de markt te halen. Door een fout in de productie heeft de metaaldetectie niet goed gefunctioneerd, waardoor het mogelijk is dat een kleine partij van dit product in de markt metaaldeeltjes bevat.

Van Geloven

Met drie grote innovaties is Van Geloven ook in 2019 weer zeer prominent aanwezig op de Horecava. Innovaties afgestemd op de behoefte van de hedendaagse consument, die verantwoorde kwaliteit snacks wil, steeds vaker zonder vlees, maar vooral ontzettend lekker. Met recht Goed Genieten voor iedereen.

Van Geloven

Van Geloven kiest er komend jaar voor om zijn merken Kroketterij De Bourgondiër, Van Dobben, Souflesse én Mora in de schijnwerpers te zetten. Door de overnames van Royaan en Swinkels Snackery & Backery in 2016 behoren inmiddels elf merken tot het snackassortiment van de producent. De focus ligt echter op de eerste vier labels.

Van Geloven

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam ‘Mora Groentenloempia’s’ uit de winkels te halen. Door een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Groentenloempia’s in de markt terecht gekomen die, in plaats van een groentenloempia, een ham-kip loempia bevat.