Van Geloven

Het nieuwe Van Geloven

Alweer bijna een jaar geleden werd bekend dat Van Geloven branchegenoot Swinkels en een deel van de snackmerken van Royaan overnam. In de loop van dit jaar werd de overname steeds beter zichtbaar. Tijd om iij deze merken onder de aandacht te brengen.

Als bedrijf zijn we continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Dit doen we door onze klanten centraal te stellen, onze kennis te delen en slim in te spelen op de markt. We willen onze klanten inspireren en zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten. Dit vind je ook terug op onze website.

Op deze site vind je informatie over onze merken en producten, onze promotiematerialen maar ook bijvoorbeeld over ons MVO beleid . Wil je weten wat je met onze producten allemaal kan, kijk dan eens onder inspiratie voor heerlijke recepten.

Veel leesplezier!

Van Geloven

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam ‘Mora Groentenloempia’s’ uit de winkels te halen. Door een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Groentenloempia’s in de markt terecht gekomen die, in plaats van een groentenloempia, een ham-kip loempia bevat.

Van Geloven

U wilt uw omzet en rendement verhogen? Van Geloven ondersteunt u hier graag bij. In onze webshop vindt u een breed aanbod promotiematerialen. Ideaal om uw producten extra mee onder de aandacht te brengen of om ze op originele wijze te presenteren. Ga naar onze webshop en ontdek wat we u te bieden hebben!

Van Geloven

De start van het nieuwe jaar staat voor Van Geloven in het teken van de Horecava. De Horecava is dé plek waar professionele foodlovers elkaar inspireren, ontmoeten en kennismaken met nieuwe producten. Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze twee stands (hal 10 10.520 en hal 11 11.414), waar we u onze nieuwe producten maar ook variaties op huidige producten laten proeven.

Van Geloven

In de tweede week van april hebben twee van onze medewerkers een bezoek gebracht aan de bedrijven in Mexico waar wij ons paardenvlees van betrekken. Art van Tienhoven, Directeur Supply Chain, bracht het bezoek samen met SGS auditing, gespecialiseerd in dierenwelzijn.