Van Geloven

Ad van Geloven wordt ‘Van Geloven’ en krijgt een nieuw logo

Ad van Geloven krijgt per heden een nieuwe naam en huisstijl. Als marktleider in diepvriessnacks en bekend van de merken Mora, Hebro en de Foodservice merken Ad van Geloven Snacks, Van Lieshout Snacks, Welten Snacks en Kroketterij de Bourgondiër, gaan we verder onder de naam ‘Van Geloven’ met een geheel nieuw gezicht en uitstraling. We hebben onze huisstijl opgefrist en onze merkkleuren en producten zijn voortaan onlosmakelijk verbonden met het bedrijfslogo.

Het verhaal over de merken, producten en mensen achter onze populaire snacks zal nadrukkelijker worden verteld. Wij zijn trots op onze snackhelden. Dat mag verteld en gevierd worden. Snacks zijn er namelijk om een klein of groot feestje mee te vieren. Deze trots en oerbetekenis van snacks hebben we vertaald in de bedrijfsslogan ‘Lang leve onze snacks’.

De typische vormen van de bekende snacks zijn gecombineerd met de kleuren van de verschillende merken en vormen de ‘eye-catcher’ van het nieuwe logo. Dit kleurrijke pallet onderstreept bovendien het feestelijke karakter van onze snacks. Middels de kleine naamswijziging is er een duidelijker onderscheid tussen de naam van het bedrijf en de blijvende merknaam Ad van Geloven voor kroketten en bitterballen voor de Foodservice markt.

Naast een nieuwe naam en huisstijl hebben we ook onze aanpak en voortgang op het gebied van duurzaamheid in beeld gebracht. We hebben een online jaarverslag vormgegeven waarin we de concrete stappen binnen onze drie MVO pijlers Goed Leven, Duurzame Samenstelling en Duurzame Productie, uiteen zetten. We nemen onze verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, maatschappij en milieu, omdat we het belangrijk vinden dat snacken niet alleen een feestje is, maar mensen ook zorgeloos moeten kunnen blijven genieten van onze snacks.

Kortom; “Lang leve onze Snacks!”

Van Geloven

Waarschuwing: Mora Kipburgers bevat allergeen melk-eiwit

 

Van Geloven

Mora haalt partij Kipkorn terug uit winkels Albert Heijn, Jumbo en Nettorama

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam Mora Kipkorn uit de markt te halen. Door een fout in de productie heeft de metaaldetectie niet goed gefunctioneerd, waardoor het mogelijk is dat een kleine partij van dit product in de markt metaaldeeltjes bevat.

Van Geloven

Met drie grote innovaties is Van Geloven ook in 2019 weer zeer prominent aanwezig op de Horecava. Innovaties afgestemd op de behoefte van de hedendaagse consument, die verantwoorde kwaliteit snacks wil, steeds vaker zonder vlees, maar vooral ontzettend lekker. Met recht Goed Genieten voor iedereen.

Van Geloven

Van Geloven kiest er komend jaar voor om zijn merken Kroketterij De Bourgondiër, Van Dobben, Souflesse én Mora in de schijnwerpers te zetten. Door de overnames van Royaan en Swinkels Snackery & Backery in 2016 behoren inmiddels elf merken tot het snackassortiment van de producent. De focus ligt echter op de eerste vier labels.

Van Geloven

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam ‘Mora Groentenloempia’s’ uit de winkels te halen. Door een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Groentenloempia’s in de markt terecht gekomen die, in plaats van een groentenloempia, een ham-kip loempia bevat.