Producten

Nieuwe verpakking voor De Bourgondiër

Misschien heeft u het al gehoord of gezien: de Bourgondiër heeft een nieuwe uitstraling en een nieuwe verpakking. Handzamer, steviger en vooral herkenbaarder. Natuurlijk met de heerlijke smaak en perfecte kwaliteit die u van de rundvleeskroketten en –bitterballen gewend bent. Daar vertellen we u graag wat meer over!

De rundvleeskroketten en –bitterballen van de Bourgondiër zijn authentiek, vol van smaak en rijkelijk gevuld met overheerlijk draadjesvlees. De nieuwe uitstraling, die onder andere terug te vinden is op het nieuwe verpakkings- en promotiemateriaal, past perfect bij wat we met de Bourgondiër willen uitstralen. Als merknaam communiceren we niet langer ‘de Bourgondiër’, maar ‘Kroketterij De Bourgondiër’. Hier worden de kroketten en bitterballen volgens traditioneel recept, op ambachtelijke wijze bereid.

Ander uiterlijk & formaat

Op zowel het verpakkings- als het promotiemateriaal hebben we gekozen voor een duidelijke en herkenbare kleurcodering per product: pastelpaars voor de kroketten, pastelgroen voor de bitterballen. Niet alleen het uiterlijk, maar ook het formaat van de verpakkingen verandert. De verpakkingen worden handzamer, steviger en zijn hersluitbaar. Zo passen ze beter in uw vriezer en wordt uitdroging van de producten voorkomen. Uiteraard blijven de kwaliteit en de receptuur van de kroketten en bittenballen zoals u van ons gewend bent.

Meer bitterballen

Met het nieuwe formaat van de verpakking van de bitterballen verandert ook de inhoud. In de nieuwe verpakking zitten meer bitterballen! In plaats van 42 stuks zitten er voortaan 48 bitterballen in een doos. Ideaal voor wie zes porties van acht stuks of acht porties van zes stuks wil serveren. De inhoud van de verpakking van de rundvleeskroketten blijft ongewijzigd, namelijk 20 stuks à 100 gram.

 

 

 

 

 

 

Gratis promotiepakket

De nieuwe uitstraling en verpakking van de Bourgondiër vieren we graag met u! Daarom ontvangt u bij een bestelling van vijf dozen een gratis promotiepakket. Met het nieuwe promotiemateriaal brengt u de Bourgondiër extra onder de aandacht bij uw gasten. En dat stimuleert uw verkoop! De actie is beschikbaar voor de cafetaria (kroket) en de cafe's en terrassen (bitterbal).

Voor cafetaria kijk op www.debourgondier.nl/actiekroket

Voor cafe en terras kijk op www.debourgondier.nl/actiebitterbal

 

Producten

Sinds 1977 is Van Lieshout Snacks het merk op het gebied van frikandellen, hamburgers en gehaktproducten. Unieke receptuur, kruiden en bereidingswijze is wat Van Lieshout Snacks

Producten

Mora Lucifertjes

Speciaal voor (eet)café’s, terrassen, strandtenten ed., introduceert Mora de mini variant van de Mora Lucifer, de “Mora Lucifertjes”. Een pittige borrelsnack van malse kip in een krokant korstje met een pikante top. Een pittige aanvulling op uw huidige borrelassortiment. Licht ontvlambaar en aanstekelijk lekker!

Producten

Tilburg, 25 Juni 2013, - Nederlanders hebben een duidelijke voorkeur voor ‘draadjesvlees’ kroketten boven ‘blokjesvlees’ kroketten, dat blijkt uit een studie van het onderzoeksbureau OP&P research, een gerenommeerd specialist op het gebied van sensorisch consumentenonderzoek.