5 artikelen gevonden
Jaco
07 oktober 2020

‘De beleving van een échte kroket, maar dan zonder vlees’

‘Als gasten vragen naar een bepaalde snack, dan wil je ze toch van dienst zijn’, zegt Jáco Keinemans van Jáco’s Eeterij & Friture in Wijk en Aalburg. ‘De vraag naar vegetarische snacks wordt steeds groter. Wij hebben daarom een ruim vega-assortiment. De Vegetarische Draadjesvleesch Kroket van Mora springt daar echt uit. Dat is een échte kroket, maar dan zonder vlees.’
Bakhuus
02 oktober 2020

Frietwinkel t Bakhuus succesvol met frikandel speciaal toppings

Ze gaan er bij Marcel Van de Pol van Frietwinkel ‘t Bakhuus in grote getalen doorheen: de frikandel, meest geliefde snack van Nederland. Hij verkoopt ze met verrassende verse toppings en maakt hierdoor een hoop extra marge.
Mora Vegetarische Frikandel
09 januari 2020

Mora voegt iconische snack toe aan succesvol vega assortiment

Tilburg – Na een ongekend succesvolle introductie van een vegetarische ‘draadjesvleesch’ kroket en bitterbal, en een vegan Kipkorn®, brengt snackfabrikant Van Geloven nu een vegetarische frikandel onder het merk Mora op de markt.
Mora Vega Kipkorn genomineerd Vegan Awards 2019
18 september 2019

Mora Vegetarische Kipkorn genomineerd voor Vegan Awards 2019

De Vegetarische Kipkorn van Mora is geselecteerd voor de Vegan Awards 2019, binnen de categorie ‘’beste vegan product’’.
Mora en De Vegetarische Slager
06 november 2018

Mora gaat samenwerking aan met De Vegetarische Slager

Snackfabrikant Mora slaat de handen ineen met De Vegetarische Slager. De eerste producten, waaronder een vegetarische kroket, liggen begin volgend jaar in de supermarkten, bedrijfskantines, cafetaria’s & horecagelegenheden.