Hollandse borrelplank

Hollandse borrelplank

Laat je gasten genieten van de oud Hollandse cultuur met deze borrelplank, met diverse warme en koude snacks en hapjes. Visliefhebbers en vleesliefhebbers zitten hier allebei goed! Op de plank zijn namelijk bitterballen en garnalen croquetjes te vinden die zorgen voor een lekkere bite. Daarnaast liggen er ook Hollandse verwennerijen zoals roggebrood met paling en toastjes met leverworst op deze borrelplank.
Meer verdienen met dezelfde snack?

Benodigdheden

Zo doe je dat

  1. Bereid de Van Lieshout mini frikandel, Van Dobben rundvlees bitterballen, Kwekkeboom Hollandse garnalen croquetjes en de Souflesse kaas mini’s zoals vermeld op de verpakking.
  2. Maak ondertussen alle andere hapjes klaar. Kook de spruitjes en rijg deze samen met de spek aan een spies, om deze vervolgens af te bakken in een pan.
  3. Snijdt de leverworst, komkommer, paling, augurk en ossenworst in plakjes.
  4. Maak nu de koude hapjes op: leg de leverworst op toastjes samen met de bloedsinaasappelchutney en sinaasappelrasp. Vervolgens leg je de ossenworst op het geroosterde stokbrood met augurk en sriracha mayonaise, gegarneerd met mosterdcrews. Daarna kunnen de blini’s belegd worden met (Hollandse) garnalen en citroenmayonaise. Uiteindelijk snijd je het roggebrood in 3 plakken en besmeer je deze met roomkaas, leg je er de plakjes paling en komkommer op en garneer vervolgens met dille.
  5. De hapjes zijn klaar om op de plank te leggen! Leg de snacks en hapjes los op de plank of bijvoorbeeld in Delfts blauwe schaaltjes.
  6. Tip: serveer er sausjes bij zoals mosterd of chilisaus. Daarnaast is het ook fijn voor je gasten als ze hun handen kunnen schoonmaken met servetjes die in het thema passen.
  7. En serveren maar!
Je behaalt hierdoor
%
meer winst door het maken van
Voor dit recept mag je echt wel wat meer vragen...
Bereken jouw marge
Tevreden over het percentage en meer winst behalen d.m.v. recepten?