7 recepten gevonden

Kipkorn salade Caesar style

Tegenwoordig is de Caesar salade haast niet meer weg te denken op de menukaarten. Deze heerlijke goed gevulde Caesar salade met de Mora Kipkorn® is ideaal als maaltijdsalade voor de lunch of het diner!

Zomerse Kipkorn®sticks met ananas en paprika

Simpel en zo smaakvol. Een Kipkorn® stick met gegrilde ananas en groene paprika. Heerlijk als maandspecial!

Kipkorn Taco

De ultieme taco voor de liefhebber! Met een lekker krokante Kipkorn, aangekleed met rodekool, lente-ui en feta, afgetopt met avocadomayo en de chipotle mayonaise. Heerlijk!

Loaded Kipkorn Mexican Style

Viva la Mexico! Met deze Loaded Kipkorn Mexican Style zet je een heerlijk kleurrijk en zonnig recept op jouw menukaart. Met uiteenlopende ingrediënten: zoete aardappel friet, guacamole en de Mora Kipkorn®️.

Loaded Kipkorn Sweet and Sour

Op zoek naar een onderscheidend gerecht? Met de Loaded Kipkorn Sweet and Sour speel je in op de trend van dit moment, namelijk Loaded Snacks. Het gerecht is opgemaakt met verschillende ingrediënten zowel Sweet als Sour maakt dit gerecht tot een ware smaaksensatie!

Zomerse ciabatta met Mora Kipkorn®

Deze ciabatta is het perfecte zomerse (lunch) recept. Een heerlijke ciabatta met Mora Kipkorn®, mango, avocado, radijskiemen, walnoten, rucola en sriracha mayonaise. Een heerlijk zomers recept waar je gasten van op zullen kijken!

Vegetarische Kipkorn borrelhapjes

Een Kipkorn die precies naar kip smaakt maar niet van kip gemaakt is? We got you! Met de Mora Vegetarische Kipkorn kan het verschil gemaakt worden door verantwoord eten te serveren. Voor vega recepten inspiratie zit je hier op het juiste adres!