Afbeelding
snack extra

Word lid en geniet van extra veel voordeel met Snack Extra. Da’s lekker!

Met Snack Extra kan je jouw cafetaria of horecazaak nog makkelijker én eenvoudiger runnen. Je vindt er exclusieve acties, concrete tips en handige tools, speciaal ontwikkeld voor jou.

  • Extra voordelige acties van jouw favoriete snackmerken
  • Meer marge met de recepten rekentool
  • Snel actuele ingrediëntdeclaraties bij de hand
  • Smaakvolle beelden van onze snacks
  • Bestel promotiematerialen in de webshop
  • Verzameld in één handige app

Vraag je account aan →   Log in op je account  →

Haal alles eruit wat erin zit met Snack Extra

Snack Extra is speciaal ontwikkeld voor ondernemers zoals jij, met een duidelijke missie: het jou makkelijker maken. Er komt namelijk heel wat kijken bij het runnen van je zaak. Nieuwe trends, veranderende eetgewoonten, er wordt van je verwacht dat je er snel op kan inspelen. Snack Extra helpt je daarbij.

Snack Extra helpt je om extra voordelig je favoriete snackmerken in huis te halen, om de nieuwe toppers van je menukaart te ontdekken, meer beleving te creëren en je te onderscheiden van andere zaken in jouw buurt. Bovendien krijg je concrete tips en tools om een gezonde marge te maken. Je merkt het al, Snack Extra zit vol voordelen voor een slimme ondernemer. Voordelen waarmee jij écht alles uit jouw zaak kan halen. Ben jij benieuwd naar de favoriete app van cafetaria- en horecaondernemers?

Extra voordelige acties van jouw favoriete snackmerken
Bestel gemakkelijk promotiematerialen in de webshop
Download productafbeeldingen en sfeerbeelden in de beeldbank
Verhoog jouw marge met de recepten rekentool
Ontvang verrassende tips over recepten, relevante thema’s en events
Proef als eerste onze nieuwe snacks
Altijd alle voordelen gemakkelijk op zak

Klaar voor extra veel voordeel?

Heb je nog geen Snack Extra account? Vraag dan vandaag nog jouw professioneel account aan en geniet van alle voordelen.

Vraag je account aan →

Jouw voordelen staan voor je klaar.

Heb je al een Snack Extra account? Neem dan regelmatig een kijkje, zo mis je geen enkel voordeel en haal je alles uit de app.

Log in op je account  →

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Snack Extra heb je een professioneel account nodig. Dat account kan je eenvoudig aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. We controleren de gegevens van jouw zaak en sturen je een bevestigingsmail met je logingegevens. Nu ben je helemaal klaar om je voordeel te doen met het platform.

Tip: neem tijdens je eerste bezoek even tijd om de app te leren kennen.

Wil je alvast een klein voorpoefje? In het artikel Hoe werkt Snack Extra? Zo geniet jij van extra veel voordelen” vind je een leuke video die een tipje van de sluier oplicht. 

Stap 1: vraag je account aan

Vraag een professioneel account aan voor jouw cafetaria of horecazaak.

Stap 2: we controleren je gegevens

We kijken de gegevens van jouw zaak even na voor we je toegang geven tot alle voordelen van het platform.

Stap 3: bevestiging van je account

Je bent erbij! Je ontvangt van ons een bevestiging met je logingegevens.

Stap 4: meld je aan en geniet van je voordeel

Log in met je gloednieuw Snack Extra account en neem even tijd om het platform te verkennen. Vergeet ook zeker niet te kijken bij de scherpe acties!

Stap 5: Snack Extra checken? Maak er een gewoonte van

Er staan regelmatig nieuwe voordelen, acties en tips voor je klaar. Maak er een gewoonte van om regelmatig een kijkje te nemen in je account, zo mis je zeker niets!

Stap 6: download de webapp

Maak je leven nog makkelijker en download de Snack Extra webapp. Zo heb je alle voordelen op zak en haal je alles uit je account.

Lekker veel voordelen en gemak

Snack Extra maakt jouw leven als ondernemer heel wat leuker.
We zetten graag alle voordelen die op jou liggen te wachten nog even op een rijtje:

Extra voordelige acties van jouw favoriete snackmerken
Met Snack Extra worden acties nog leuker. Je ontdekt er regelmatig nieuwe acties op je favoriete merken, van Kroketterij De Bourgondiër en Mora tot Van Dobben en Souflesse. Zie je een actie die je wat lijkt? Je plaats jouw bestelling onmiddellijk via de app, da’s lekker makkelijk.
Bestel promotiemateriaal in de webshop
Er staan 150+ originele promotiematerialen voor je klaar. Van menukaarthouders en posters tot servetbakken en onze populaire serveerplanken. Zo zorg je makkelijk voor meer beleving in jouw zaak.
Verras je gasten met mooie beelden, dankzij de beeldbank
Zoek je kwalitatieve foto’s, logo’s of illustraties voor een poster, menukaart of promotie? Heb je beelden nodig van onze snacks voor op je sociale media? In de beeldbank verzamelden we ruim 2.000 bestanden die je kosteloos kan gebruiken.
Verhoog jouw marge met de recepten rekentool
Kan je meer verdienen met dezelfde snacks? Op Snack Extra vind je niet enkel de lekkerste recepten om je gasten te blijven verrassen met hun favoriete snacks, dankzij onze margemaker bereken je ook snel de marge en weet je onmiddellijk wat het oplevert.
Ontvang verrassende tips over recepten, relevante thema’s en events
Je hebt nooit voldoende nieuwe ideeën. Laat je inspireren door alle verrassende tips over belangrijke thema’s zoals bezorging, menukaarten, vegetarische snacks en nog veel meer. Zo ben je steeds op de hoogte van alle belangrijke trends en bewegingen in de markt.
Proef als eerste onze nieuwe snacks
Bij Van Geloven zitten we nooit stil. Met je Snack Extra account proef jij binnenkort onze nieuwe snacks, nog voor ze op de markt zijn! Zo heb je tijd om de snacks op te nemen in jouw aanbod en kan je er onmiddellijk het verschil mee maken.
Met de handige app, heb je alle voordelen op zak
​​​​​​​Je kan Snack Extra ook op je smartphone installeren. Zo heb je alle voordelen van het platform op zak en kan je altijd en overal genieten van alles wat Snack Extra te bieden heeft.

Geniet van alle voordelen die Snack Extra te bieden heeft.

Tijd voor actie! Gebruik Snack Extra en je zal snel merken hoe het platform het runnen van jouw zaak nog makkelijker maakt. Meld je vandaag nog aan en geniet van alle voordelen.

Vraag je account aan →       Log in op je account →

De antwoorden op al jouw vragen

Hoe meld ik mij aan voor Snack Extra?

Heb je nog geen Snack Extra account? Dan kan je op deze pagina een account aanvragen. We controleren vervolgens je gegevens en sturen je een bevestiging met je logingegevens.

Heb je al een account? Dan volstaat het om hier te klikken en je logingegevens in te vullen.

Hoe bestel ik de acties in de app?

Zie je een actie die je wil bestellen? Je kan eenvoudig doorklikken op de actie en het bestelformulier invullen. Jouw gegevens zijn alvast ingevuld, zo verlies je geen tijd!

Ik ben mijn inloggegevens vergeten. Wat nu?

Het overkomt ons allemaal wel eens. Weet je het e-mailadres van je account nog? Dan kan je hier een nieuw wachtwoord aanvragen. Ben je ook je e-mailadres vergeten? Stuur dan even een e-mail naar snackextra@vangeloven.com met de naam van je zaak en we helpen je verder!

Hoe kan ik mijn profiel aanpassen en/of verwijderen?

In je Snack Extra profiel kan je al jouw gegevens bekijken. Onder “mijn gegevens” kan je ook steeds jouw informatie aanpassen.

Heb ik een Snack Extra account nodig om gebruik te kunnen maken van acties?

Om te kunnen genieten van de meeste acties bij Van Geloven heb je inderdaad een Snack Extra account nodig. Heb je nog geen account? Dan kan je er steeds gratis één aanmaken.

Hoe download ik de webapp op mijn smartphone?

Eerst log je in op je account. Vervolgens krijg je een scherm te zien waar de instructies op staan om de webapp op je smartphone te zetten. 

Tot wanneer kan ik me aanmelden voor Snack Extra?

Je kan je altijd aanmelden voor Snack Extra, mits je een onderneming hebt gerelateerd aan horeca of cafetaria. Hoe eerder je een account hebt, hoe meer voordeel om van te genieten!

Welke merken doen er mee met Snack Extra?

Op Snack Extra zal je regelmatig acties zien van Mora, Van Lieshout, Souflesse, Kwekkeboom, Van Dobben en Kroketterij De Bourgondiër. Je vindt dus al je favoriete snackmerken terug op het platform.

Van Geloven denkt met je mee

We maken graag mensen blij met heerlijke snacks. Het is ons doel om de favoriete snack specialist van Nederland te zijn. Zowel voor de consument als voor jou, de professional. Daarom zijn we druk in de weer om naast een lekker, kwalitatief en betaalbaar assortiment, pro-actief met je mee te denken en je te helpen om een goed rendement te behalen. Als onze klanten succesvol zijn, dan zijn wij dat ook.