Ondernemers hebben gestemd op hun favoriete snack. Wat blijkt: de ‘gouwe ouwe’ snacks zijn ook bij ondernemers nog altijd favoriet!

De top 3:

  1. De frikandel
  2. De vleeskroket
  3. De kaassoufflé

#1 Frikandel

De frikandel is al jaren de sterspeler van elke snackselectie. Volgens het onderzoek ook bij ondernemers. Onze topper is de Van Lieshout Bikfrik. Lekker als tussendoortje, op een broodje of bij de friet. Ook de frikandel speciaal is onverminderd populair. Wil je jouw gasten eens verrassen met een luxere variant? Ga dan eens voor een loaded frikandel. We hebben vier variaties op een rij gezet.

Afbeelding
frikandel

 

#2 Vleeskroket

De vleeskroket is na de frikandel de meest geliefde snack onder ondernemers. Kroketten zijn er daarnaast in enorm veel smaakvarianten: van kaas- tot goulash en van saté- tot vegakroketten. De populaire toppers in deze categorie zijn de rundvleeskroket van Kroketterij De Bourgondiër, met speciaal geselecteerd draadjesvlees, een romige ragout en knapperige korst of de Van Dobben rundvlees croquet. Deze oer-Amsterdamse blokjesvleeskroket bestaat al meer dan 75 jaar.

Bekijk hier het kroketten assortiment

Afbeelding
kroket

 

#3 Kaassoufflé

De kaassoufflé lijkt misschien een simpele snack, maar is stiekem al jaren een echte klassieker in de Nederlandse snackcultuur. Deze romig gesmolten kaas in een lekker krokant jasje staat op nummer 3 in de lijst. De echte kaasliefhebber gaat voor een Souflesse. Door de unieke vorm is de kaas gelijkmatiger verdeeld en zo proef je bij iedere hap een heerlijke kaassmaak.

Wist je dat de Souflesse in verschillende smaakvarianten verkrijgbaar is? Bekijk hier de smaakvariaties.

Afbeelding
souflesse

 

Andere snacks die de top 3 net niet gehaald hebben zijn de bamihap, de kipkorn, bitterballen, de sito-stick en de viandel! Gelukkig valt er altijd veel te kiezen in de cafetaria!

Wil je als ondernemer toch je gasten eens verrassen met een unieke snack? Lees dan hier meer over onze grootste verrassingen voor snackliefhebbers.