12 artikelen gevonden

Beerpairing met borrelsnacks: dit moet je weten

Dat bier en borrelhappen prima samen gaan, weet iedereen. Maar wist je dat de smaak van een bepaalde snack nog beter uitkomt als je er het juiste type bier bij serveert (of andersom natuurlijk)? Tijd voor een spoedcursus beerpairing met borrelsnacks.

Lang leve de kroket! Tips om de krokettenomzet een extra boost te geven.

Op vrijdag 9 oktober is het weer Nationale Krokettendag! Dé dag om de kroket extra in de spotlight te zetten. Om ervoor te zorgen dat er nog meer kroketten verkocht worden dan op een normale vrijdag, hebben we een aantal tips voor zowel cafetaria als horeca op een rijtje gezet. Met deze tips zal je de krokettenomzet een extra boost kunnen geven.

Tips om vegetarische snacks in de spotlight te zetten

Steeds meer mensen geven aan flexitarisch te eten: 55% van de Nederlanders eet 3 dagen per week of vaker geen vlees. Door jouw aanbod af te stemmen op gasten die graag iets snacken zonder vlees zorg je ervoor dat je ook voor deze doelgroep aan de wensen kan voldoen. Graag helpen we je met een aantal tips om vegetarische snacks te promoten.

4 Tips voor een corona-proof herfst borrelplank

De herfst staat voor de deur en de blaadjes vallen al weer bijna van de bomen. Ook in de herfst wil je jouw gasten langer in jouw zaak behouden, verleng hun bezoek met een coronaproof borrelplank in combinatie met passende drankjes! We geven je een aantal tips voor de coronaproof herfst-borrelplank!

Afhalen en bezorgen laten een groei zien door Corona

Sinds het coronavirus is er een forse stijging in het bezorgen en afhalen van maaltijden. In de eerste twee weken van de lock down werd er zelfs een stijging van 25% in afhalen gerapporteerd en bezorgen groeide met 75% (Out-of-Home Shopper Monitor en Datlinq).

5 TIPS om dit najaar meer gasten naar jouw horecazaak trekken

De horeca beleeft uitdagende tijden. Door nieuwe Corona-maatregelen van 28 september wordt de capaciteit en openingstijd van veel zaken flink gereduceerd. De komende maanden worden dus weer pittig voor ons allemaal. Zeker hoe het najaar zich heeft aangekondigd en de terrassen minder gevuld zullen zijn. De uitdaging voor de komende tijd blijft dan ook gasten naar je zaak te blijven trekken en maximaal je beschikbare capaciteit te benutten.