Veiligheidswaarschuwing: Mora haalt partij Mini’s Rundvleesbitterballen terug. Klik hier voor meer info.
108 artikelen gevonden

Zo scoor je op jouw terras met je menukaart

Genieten van een fris drankje op een zonnig terras, lekker toch? Dat vinden jouw gasten ook. Met de tips uit dit artikel, maak je een verleidelijke terraskaart die gasten tot bij jou brengt en laat blijven!

Terrastips van BRASA-eigenaar Arwin Versteyne, winnaar Terras Top 100

Waar vind je het beste terras van Nederland? Vorig jaar was dat BRASA aan de Koemarkt in Purmerend. Eigenaar Arwin Versteyne en zijn team maakten vooral veel indruk met de gastvrijheid, producten en comfort. Wat is zijn geheim? En welke tips heeft hij voor andere ondernemers?

20+ zomerse recepten die het verschil maken op jouw terras

De dagen worden langer, de zon laat zich vaker zien. Tijd voor volle terrassen! Met deze zomerse recepten is jouw menukaart helemaal klaar voor het terrasseizoen.

Verleid je gasten met heerlijke loaded snacks

Je kan er niet omheen, loaded fries en ‘over the top’ burgers zijn niet meer weg te denken van de meeste menukaarten. Maar op het gebied van ‘loaded snacks’ is nog een wereld te winnen. Ga creatief aan de slag met je favoriete frituursnacks en maak van die frikandel, kroket of kipkorn het nieuwe uithangbord van je zaak. Want wie ‘loaded snacks’ op de kaart zet, kan (nieuwe) gasten verleiden, verrassen én meer marge pakken.

‘De Vega King trofee zet ik op de counter’

Om te weten of hij goed bezig was met het aandeel vegetarische snacks, deed Marc Greijn, eigenaar van cafetaria Restaria in Maasbree, mee met de Vega Scan. Het leverde hem een Vega King Trofee op. ‘Die gaat op de counter straks.’

Vega Scan bevestigt: PlazaGennep is goed bezig

Maar liefst een derde van het assortiment snacks bij cafetaria PlazaGennep bestaat uit vegetarisch. Niet zo gek dus dat de zaak onlangs de Vega King 2022 trofee won. ‘Het is een bevestiging dat we goed bezig zijn.’