123 artikelen gevonden

Maak je snack gerechten mooi met deze presentatietips.

Eten, dat doen je gasten met al hun zintuigen. In het tijdperk van influencers en foodbloggers moet je meer dan ooit aandacht schenken aan de presentatie van je gerechten. Hoe pak je dat aan? Je leest het in dit artikel.

Welke soorten snacks zijn er? Het lekkerste overzicht

Er wordt nergens ter wereld zo lekker gesnackt als in de Nederlandse cafetaria’s. Het aanbod frituursnacks is dan ook groot. Ken jij alle soorten snacks?

Beperk je food waste en bespaar duizenden euro’s

Als cafetaria- of horecaondernemer heb je goede redenen om food waste of voedselverspilling te beperken, want alles wat je weggooit, heb je ooit aangekocht. Dat je daar ook de natuur mee helpt, is mooi meegenomen, toch?

Dit zijn de populairste snacks voor je horecazaak

Ben je op zoek naar inspiratie om je gasten te verwennen en je menu te optimaliseren? In dit artikel vind je de populairste snacks die gegarandeerd bij jouw gasten in de smaak vallen!

De populairste snacks voor jouw cafetaria

Iedereen houdt wel van een lekkere snack. Maar welke scoren het beste bij jouw gasten? In dit artikel delen we de populairste snacks voor jouw cafetaria.

Energiezuinig ondernemen in de cafetaria

Met de hogere energiekosten en met het oog op de klimaatdoelstellingen is energiezuinig ondernemen nóg belangrijker geworden. Martijn Stallinga, eigenaar van Super Snack in Monster, vertelt hoe hij zijn cafetaria stap voor stap verduurzaamt. “Je moet niet investeren om het investeren. Het moet qua energiezuinigheid ook wel echt iets opleveren. Dus reken eerst uit of het de investering waard is”, redeneert Martijn Stallinga.