Borrelmaatjes®

Grootse merken Grootse mini’s

De Borrelmaatjes® van Van Geloven laten uw gasten nóg meer genieten van het borrelmoment. Met deze grootse mini mix van populaire snacks en bekende merken biedt u smaak, variatie en beleving in één borrelgarnituur. Groots van formaat, met een hoge kwaliteit en gemak in bereiding door een gelijke baktijd.

Met de Borrelmaatjes behoort kiezen uit de lekkerste snacks tot het verleden. Deze unieke mini mix verleidt de gast namelijk met de populairste snacks uit het assortiment van Van Geloven: een selectie van zes Grootse borrelhapjes van maar liefst 30 gram per stuk! Deze mix bestaat uit een mini rundkroket van Kroketterij de Bourgondiër, een mini kalfscroquet van Van Dobben, een mini kaassoufflé van Souflesse, een mini Bami Oriëntal van Welten, een mini-Crispy Chick’n van Mora en een mini-frikandel van Van Lieshout. En dit allemaal met een gelijke baktijd van 4 minuten (bevroren)! Zo zet u voor elke gast één of meer favoriete snacks op tafel en draagt u bij aan de beleving van de borrel.

 

borrelmaatjes 72 stuks    borrelmaatjes gelijke baktijd

 

Bestel de Borrelmaatjes® nu en profiteer van onze 3+1 gratis doos actie!
Maximaal 9+3 gratis doos

Ik wil de gratis doos Borrelmaatjes bestellen.
Borrelmaatjes®
Inhoud per doos 72 x 30g Art. nr: 1237
Contactgegevens
Adres bedrijf

Inschrijven voor deze actie kan tot einde voorraad op vangeloven.com/borrelmaatjes. Wees er dus snel bij want op = op! De producten worden door uw grossier binnen 2-3 weken geleverd.

U stemt ermee in dat Van Geloven uw persoonsgegevens verwerkt voor deze actie , overeenkomstig het Privacybeleid.