32 recepten gevonden

Kipkorn salade Caesar style

Tegenwoordig is de Caesar salade haast niet meer weg te denken op de menukaarten. Deze heerlijke goed gevulde Caesar salade met de Mora Kipkorn® is ideaal als maaltijdsalade voor de lunch of het diner!

Baguette Souflesse Kaassoufflé met trostomaten

Een smaakvol en goed gevuld broodje, daar zegt niemand nee tegen. Dit broodje met een smeuïge Souflesse Kaassoufflé, rucola en frisse tomaatjes is hier een perfect voorbeeld van.

Luxe salade met Hollandse Garnalen Croquetjes

Wie wordt er nou niet blij van een luxe salade met Kwekkeboom Hollandse Garnalen Croquetjes en warme trostomaatjes, die ook nog eens binnen no-time klaar is om mee te nemen of op te eten?

De Bitterballen Bowl

Goed gevulde en kleurrijke bowls zijn op dit moment razend populair. Wat dacht je van deze overheerlijke vegetarische Bitterballen Bowl met een frisse couscoussalade, gegrilde aubergine, avocado en hummus. Perfect voor op jouw lunchkaart of heerlijk als dinner.

Winterburger

Verras jouw gasten met deze winterburger. Deze topper steelt de show in de koude maanden want hij is gebakken in rode wijn en belegd met zuurkool, rode ui en champignons op een heerlijk kaas-uien broodje. Afgetopt met mosterd met daarbij lekkere dikke frieten in de schil met mayonaise!

Smokey avo-cheeseburger

Avocado: helemaal trendy en een heerlijke verrijking op je burger! In deze smokey avo-cheeseburger komt het zachte van de avocado perfect samen met de rokerige smaak van de kaas en de knoflooksaus. Zoete aardappelfrietjes voor erbij en smullen maar.

Burger met skinny onionrings

Uienringen mogen uiteraard niet ontbreken bij een perfecte burger! Deze burger op stoer bruin burgerbrood is afgetopt met skinny rode uienringen in beslag, romaine sla en Sweet & Spicy Chili saus. Simpel, maar zo lekker!

Vega croquet-frietje met mosterd en zuurkool

Helemaal on trend! Deze loaded fries met smakelijke topping van zuurkool, gefrituurde uitjes en bosui, afgetopt met mosterdmayonaise zorgt voor een ware smaakexplosie. Probeer het nu!

Classic Burger

De Classic Burger is niet weg te denken van de menukaart! Maak deze burger met de Van Lieshout evenementenburger en verras jouw gasten.