38 recepten gevonden

Kipkorn salade Caesar style

Tegenwoordig is de Caesar salade haast niet meer weg te denken op de menukaarten. Deze heerlijke goed gevulde Caesar salade met de Mora Kipkorn® is ideaal als maaltijdsalade voor de lunch of het diner!

De Bourgondiër bitterballen plank

De Bourgondiër bitterballen plank is een borrelplank die goed met elkaar combineert. De smaken van frisse eiersalade met truffelmayonaise gaan goed bij de bitterballen. De Italiaanse smaken komen helemaal terug in de stokbroodjes met zontomaatjes en mascarpone. Daarnaast de stevige smaak van de mini broodjes met oude kaasflakes. Smullen maar!

Mexicaanse borrelplank

Spice things up met deze heerlijke borrelplank! Met de Mora Nacho Cheese Bites, Mora mini Kipkorn en verfrissende tomatensalade komen jouw gasten helemaal in de Mexicaanse sferen terecht. Daarbij kunnen tacocups gevuld met guacamole, olijfjes en jalapeño natuurlijk niet ontbreken. Voeg er nog wat smakelijke nacho’s en Pimentos de Padron aan toe en je hebt in een handomdraai een smaakvolle borrelplank op tafel staan!

Hollandse borrelplank

Laat je gasten genieten van de oud Hollandse cultuur met deze borrelplank, met diverse warme en koude snacks en hapjes. Visliefhebbers en vleesliefhebbers zitten hier allebei goed! Op de plank zijn namelijk bitterballen en garnalen croquetjes te vinden die zorgen voor een lekkere bite. Daarnaast liggen er ook Hollandse verwennerijen zoals roggebrood met paling en toastjes met leverworst op deze borrelplank.

Crispy Souflesse kaas mini bites

Bier, borrel, bites! Maak jouw borrelplank compleet met deze heerlijk crispy Souflesse kaas mini bites. Het zoete van de vijg en het zoute van de Souflesse kaas mini combineren heerlijk bij een borrelmoment op het terras.

Souflesse mini assorti toastjes

Op het terras mogen lekkere borrelhapjes natuurlijk niet ontbreken. Steel de show met deze frisse Souflesse mini assorti toastjes. Als deze kleurrijke hapjes voorbij komen kan geen enkele gast die weerstaan.

Frisse mini bietenwraps met Nacho Cheese bites

Een heerlijke bietenwrap gevuld met appel, gekleurde biet en Nacho Cheese bites. Perfect zomers lunchgerecht of borrelbite voor op het terras, waarmee jij je gasten verrast!

De Bourgondiër Bitterballenspies

Bourgondiërs genieten groots! Varieer eindeloos met onze bitterballen en laat jouw gast genieten van deze bitterballenspiesjes! Hét alternatief voor de klassieke portie bitterballen!

De Bitterballen Bowl

Goed gevulde en kleurrijke bowls zijn op dit moment razend populair. Wat dacht je van deze overheerlijke vegetarische Bitterballen Bowl met een frisse couscoussalade, gegrilde aubergine, avocado en hummus. Perfect voor op jouw lunchkaart of heerlijk als dinner.