10 recepten gevonden

Bietenbrood met hummus, gegrilde aubergine & De Bourgondiër

Ga voor variatie met kroketten en verras je gasten met een bietenbrood met de Bourgondiër rundvleeskroket, babaganoush, gegrilde aubergine en granaatappelpitten. Een ware smaaksensatie die je gasten nog niet eerder geproefd hebben.

Zomerse Focacciasandwich met coleslaw & De Bourgondiër

Deze focaccia is perfect voor het zomerse weer. De focaccia is fris door de coleslaw en is daardoor een perfecte toevoeging aan je zomerse (lunch) kaart. Laat je gasten hiervan genieten op een mooie zomerse dag!

Italiaans broodje met de Van Lieshout Bikfrik

Met dit Italiaanse broodje breng je de zomer op je menukaart. Een heerlijk broodje Van Lieshout Bikfrik met rucola, zongedroogde tomaten, geroosterde pijnboompitten en pesto mayonaise. Een heerlijk recept waar je gasten van op zullen kijken!

Vrienden borrelplank XXL

Verras je gasten met deze heerlijke XXL borrelplank. Met de diversiteit aan hapjes zit er voor ieder wat lekkers bij. Perfect om te serveren op een mooie lente dag.

Royaal Vegetarisch 12 uurtje

Het 12 uurtje is niet meer weg te denken van de menukaart, het is een favoriet van vele gasten. Verras nu jouw gasten met dit heerlijke vegetarische 12 uurtje.

Ciabatta met Vegetarische kroket del Mundo

Dit broodje is een echte eyecatcher op je menukaart. Het is een samenstelling van producten van over de hele wereld, zo komt de ciabatta uit Italië, de vijgen uit Griekenland, de cheddar uit Engeland en de ui uit Nederland.

Luxe broodje Vegetarische Kroket

Varieer regelmatig om je te onderscheiden en jouw gasten te blijven verrassen. Probeer eens dit heerlijke vegetarische lunchrecept. Een mooie toevoeging aan je (lunch) kaart!

Royale caprese salade met de Souflesse tomaat/mozzarella

Verras je gasten met deze heerlijke insalata caprese een royale salade met de Souflesse tomaat/Mozzarella. Een heerlijk lunchrecept waar je gasten van op zullen kijken.

Vegetarische Draadjesvleesch kroket op brioche broodje met een twist

Varieer regelmatig om je te onderscheiden en jouw gasten te blijven verrassen. Probeer eens dit heerlijke vegetarische lunchrecept. Net even wat anders dan het wel bekende broodje kroket.