37 recepten gevonden

Crispy Souflesse kaas mini bites

Bier, borrel, bites! Maak jouw borrelplank compleet met deze heerlijk crispy Souflesse kaas mini bites. Het zoete van de vijg en het zoute van de Souflesse kaas mini combineren heerlijk bij een borrelmoment op het terras.

Souflesse mini assorti toastjes

Op het terras mogen lekkere borrelhapjes natuurlijk niet ontbreken. Steel de show met deze frisse Souflesse mini assorti toastjes. Als deze kleurrijke hapjes voorbij komen kan geen enkele gast die weerstaan.

Frisse mini bietenwraps met Nacho Cheese bites

Een heerlijke bietenwrap gevuld met appel, gekleurde biet en Nacho Cheese bites. Perfect zomers lunchgerecht of borrelbite voor op het terras, waarmee jij je gasten verrast!

De Bourgondiër Bitterballenspies

Bourgondiërs genieten groots! Varieer eindeloos met onze bitterballen en laat jouw gast genieten van deze bitterballenspiesjes! Hét alternatief voor de klassieke portie bitterballen!

De Bitterballen Bowl

Goed gevulde en kleurrijke bowls zijn op dit moment razend populair. Wat dacht je van deze overheerlijke vegetarische Bitterballen Bowl met een frisse couscoussalade, gegrilde aubergine, avocado en hummus. Perfect voor op jouw lunchkaart of heerlijk als dinner.

De Bourgondiër Kadet Kroket XL

Bourgondiërs genieten groots! Serveer niet 1 maar 2 Bourgondische kroketten op een extra grote kadet en laat jouw gast groots en gelaagd genieten! Hét nieuwe 12 uurtje voor op je menukaart!

Winterburger

Verras jouw gasten met deze vega winterburger. Deze topper steelt de show in de koude maanden want hij is gebakken in rode wijn en belegd met zuurkool, rode ui en champignons op een heerlijk kaas-uien broodje. Afgetopt met mosterd met daarbij lekkere dikke frieten in de schil met mayonaise!

Italian Vegetarische Crispy Chick’n burger

Haal Italië in huis met deze vegetarische Crispy Chick’n burger! Een heerlijke combinatie van rucola, trostomaatjes, pijnboompitten en truffelmayonaise op een smakelijke ciabatta. Geserveerd met een portie friet is het een regelrechte topper voor op je menukaart!

Heerlijk donker brood met de Vega croquet

Perfect voor op de lunchkaart! Deze smakelijke Van Dobben vegetarische croquet op heerlijk dik gesneden donker brood met veldsla, groentechips, winterwortel en rozemarijn-zeezout mayonaise.