18 recepten gevonden

Koningsdag Nacho Cheese Bites

Lang Leve de koning! Maak voor Koningsdag een feestelijke To Go combideal voor jouw gasten. Presenteer de absolute topper: Nacho Cheese Bites in een originele en leuke verpakking met Sriracha Mayonaise en een lekker drankje, Aperol Spritz!

Vrienden borrelplank XXL

Verras je gasten met deze heerlijke XXL borrelplank. Met de diversiteit aan hapjes zit er voor ieder wat lekkers bij. Perfect om te serveren op een mooie lente dag.

Royaal Vegetarisch 12 uurtje

Het 12 uurtje is niet meer weg te denken van de menukaart, het is een favoriet van vele gasten. Verras nu jouw gasten met dit heerlijke vegetarische 12 uurtje.

Ciabatta met Vegetarische kroket del Mundo

Dit broodje is een echte eyecatcher op je menukaart. Het is een samenstelling van producten van over de hele wereld, zo komt de ciabatta uit Italië, de vijgen uit Griekenland, de cheddar uit Engeland en de ui uit Nederland.

Luxe broodje Vegetarische Kroket

Varieer regelmatig om je te onderscheiden en jouw gasten te blijven verrassen. Probeer eens dit heerlijke vegetarische lunchrecept. Een mooie toevoeging aan je (lunch) kaart!

Royale caprese salade met de Souflesse tomaat/mozzarella

Verras je gasten met deze heerlijke insalata caprese een royale salade met de Souflesse tomaat/Mozzarella. Een heerlijk lunchrecept waar je gasten van op zullen kijken.

Vegetarische Draadjesvleesch kroket op brioche broodje met een twist

Varieer regelmatig om je te onderscheiden en jouw gasten te blijven verrassen. Probeer eens dit heerlijke vegetarische lunchrecept. Net even wat anders dan het wel bekende broodje kroket.

Nacho Cheese Bites salade

Verras je gasten met Nacho Cheese Bites! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. Helemaal lekker in een frisse salade!

Nacho Cheese Bites Bietentortilla

Verras je gasten met Nacho Cheese Bites! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. In combinatie met een bietenwrap en verse guacamole zijn ze niet te weerstaan!