Bijzondere plek vraagt om snacks van topkwaliteit

Borrelen Ondernemen Horeca Ondernemersverhalen
De filosofie van Flow Food & Adventures aan de Zevenhuizer Plas draait om genieten van bijzondere momenten. De zaak biedt ruimte aan bijzondere events, zoals de aankomende wintermarkt. Goed eten – waaronder kwalitatief hoogstaande snacks – is natuurlijk onmisbaar.
pr flow1

Bij Flow Food & Adventures worden kleine momenten groots gevierd, vertelt eigenaar Michelle Faber: “Mensen zeggen vaak: ‘geniet van de kleine dingen van het leven’, maar juist dat zijn de momenten die erg waardevol zijn. Hier hebben we daar alle aandacht voor.” Flow werd in 2023 geopend aan de Zevenhuizer Plas, ten noorden van Rotterdam. Gasten kunnen hier terecht voor ontbijt, lunch, borrel met een snack en in de lente en zomer ook voor diner. “We organiseren ook workshops, vergaderingen, babyshowers en allerlei andere feestjes en events.” Eén van die events is de wintermarkt, halverwege december. Faber: “Dan brengen we vrouwelijke ondernemers uit de omgeving samen. In kraampjes op ons terras kunnen ze hun bijzondere producten presenteren. Het terras toveren we om tot een sfeervolle winterse oase, met kerstverlichting en vuurkorven. Verder serveren we glühwein en huisgemaakte soep. Goede snacks kunnen natuurlijk ook niet ontbreken.”    

Afbeelding
Flow

                               

Beste van het beste

Van snacks tot soep; als het om food gaat, stelt Faber hoge eisen: “Mijn moeder heeft een cateringbedrijf, dus kwaliteit voor eten is me met de paplepel ingegoten. Vrijwel alles wat we serveren is zelfgemaakt, in samenwerking met de familiecatering.” Die hoge eisen gelden ook voor de snacks: “Ik werk ook als franchisenemer voor Bram Ladage, een snackbarketen in Rotterdam en omstreken. Ik heb dus in mijn leven al veel snacks voorbij zien komen en getest. Voor Flow wilden we een bittergarnituur met verschillende snacks die écht goed zijn. In het begin hebben we zelf een mix samengesteld van hoogwaardige snacks. Totdat we op de beurs Gastvrij Rotterdam kennismaakten met Borrelmaatjes®. De kwaliteit is super: goed gevuld, lekker krokant – echt het beste van het beste. En het scheelt ook een hoop gedoe met verschillende dozen en zelf mixen samenstellen. Perfect voor ons dus, en de gasten zijn ook erg enthousiast.” Behalve Borrelmaatjes® serveert Faber de rundvleeskroket en rundvleesbitterballen van De Bourgondiër, en de Souflesse: “Stuk voor stuk heerlijke en kwalitatief goede snacks.”  

Zijn er voor de feestdagen zelf nog speciale plannen bij Flow? “Op de kerstdagen zelf nemen we een korte break voor quality time met onze drie kinderen en overige familie. Tussen kerst en Oudjaar gaan we wel open. Nee, we hebben geen bijzondere events gepland in die periode. Bij ons is elke dag speciaal.”

 

Afbeelding
Flow