23 artikelen gevonden

Welke soorten snacks zijn er? Het lekkerste overzicht

Er wordt nergens ter wereld zo lekker gesnackt als in de Nederlandse cafetaria’s. Het aanbod frituursnacks is dan ook groot. Ken jij alle soorten snacks?

De beste snacks voor op je luxe borrelplank

Samen genieten met heerlijke hapjes en een lekker drankje. Daar hoort een goedgevulde borrelplank bij. Maar wat leg je op die borrelplank als het net wat meer mag zijn dan de traditionele kaasjes, toastjes en stukjes worst? Ga aan de slag met de snacks in dit artikel en zet een luxe borrelplank op je borrelkaart.

Bereidingstips voor vegetarische frituursnacks: waar moet je op letten?

We zien het steeds vaker: vegetarische varianten van populaire frituursnacks. Niet zo gek, de vraag naar vegetarische snacks blijft namelijk stijgen. Heb jij al voldoende vegetarische opties op je menukaart staan? Of twijfel je of de keuken deze extra opties wel aan kan? Nergens voor nodig! Wij leggen je graag uit dat je voor het aanbieden van vegetarische snacks niet je hele keuken hoeft om te gooien of extra personeel moet aannemen.

Verleid je gasten met heerlijke loaded snacks

Je kan er niet omheen, loaded fries en ‘over the top’ burgers zijn niet meer weg te denken van de meeste menukaarten. Maar op het gebied van ‘loaded snacks’ is nog een wereld te winnen. Ga creatief aan de slag met je favoriete frituursnacks en maak van die frikandel, kroket of kipkorn het nieuwe uithangbord van je zaak. Want wie ‘loaded snacks’ op de kaart zet, kan (nieuwe) gasten verleiden, verrassen én meer marge pakken.

‘De Vega King trofee zet ik op de counter’

Om te weten of hij goed bezig was met het aandeel vegetarische snacks, deed Marc Greijn, eigenaar van cafetaria Restaria in Maasbree, mee met de Vega Scan. Het leverde hem een Vega King Trofee op. ‘Die gaat op de counter straks.’

Vega Scan bevestigt: PlazaGennep is goed bezig

Maar liefst een derde van het assortiment snacks bij cafetaria PlazaGennep bestaat uit vegetarisch. Niet zo gek dus dat de zaak onlangs de Vega King 2022 trofee won. ‘Het is een bevestiging dat we goed bezig zijn.’