55 artikelen gevonden

Beperk je food waste en bespaar duizenden euro’s

Als cafetaria- of horecaondernemer heb je goede redenen om food waste of voedselverspilling te beperken, want alles wat je weggooit, heb je ooit aangekocht. Dat je daar ook de natuur mee helpt, is mooi meegenomen, toch?

De populairste snacks voor jouw cafetaria

Iedereen houdt wel van een lekkere snack. Maar welke scoren het beste bij jouw gasten? In dit artikel delen we de populairste snacks voor jouw cafetaria.

Energiezuinig ondernemen in de cafetaria

Met de hogere energiekosten en met het oog op de klimaatdoelstellingen is energiezuinig ondernemen nóg belangrijker geworden. Martijn Stallinga, eigenaar van Super Snack in Monster, vertelt hoe hij zijn cafetaria stap voor stap verduurzaamt. “Je moet niet investeren om het investeren. Het moet qua energiezuinigheid ook wel echt iets opleveren. Dus reken eerst uit of het de investering waard is”, redeneert Martijn Stallinga.

De beste snacks voor op je luxe borrelplank

Samen genieten met heerlijke hapjes en een lekker drankje. Daar hoort een goedgevulde borrelplank bij. Maar wat leg je op die borrelplank als het net wat meer mag zijn dan de traditionele kaasjes, toastjes en stukjes worst? Ga aan de slag met de snacks in dit artikel en zet een luxe borrelplank op je borrelkaart.

Afhalen en bezorgen: tips en trends voor de horeca

Je hebt wellicht al wat ervaring opgedaan met afhalen en bezorgen. Maar de wereld van thuisbezorging is voortdurend in beweging. Wat zijn de belangrijkste tips en trends voor thuisbezorging en take-away? Je vindt ze hier.

9 bijzondere hamburger recepten met lekker veel marge

Van de geur van gegrilde hamburgers loopt bij iedereen het water in de mond. Met hamburgers op de kaart scoor je altijd. Verras je gasten met deze 9 recepten voor originele, lekkere hamburgers.