116 artikelen gevonden

Upselling in de horeca: verkoop meer met minisnacks

Met minisnacks haal je het maximum uit jouw horecazaak. De kleine snacks vallen in de smaak in restaurants, op terrassen en in cafetaria's. Ze zijn knapperig, snel klaar en daarom het ideale recept voor een impulsbestelling. Met de tips in dit artikel verhoog je gevoelig de besteding per tafel.

Meer marge met je favoriete frituursnacks?

Als cafetaria of horeca-uitbater zoek je voortdurend naar nieuwe manieren om je marge te vergroten en je zaak rendabel te houden. Uiteraard kan je dat realiseren door ingrijpende investeringen en/of besparingen, maar vaak schuilt die extra marge in een heel klein beetje extra moeite. We leggen het je graag uit.

Bereidingstips voor vegetarische frituursnacks: waar moet je op letten?

We zien het steeds vaker: vegetarische varianten van populaire frituursnacks. Niet zo gek, de vraag naar vegetarische snacks blijft namelijk stijgen. Heb jij al voldoende vegetarische opties op je menukaart staan? Of twijfel je of de keuken deze extra opties wel aan kan? Nergens voor nodig! Wij leggen je graag uit dat je voor het aanbieden van vegetarische snacks niet je hele keuken hoeft om te gooien of extra personeel moet aannemen.

12+ tips om reclame te maken voor jouw restaurant of cafetaria

Wil je nieuwe gasten aantrekken? Dan moet je zaak opvallen. Maar hoe doe je dat precies? In dit artikel delen we meer dan 12 concrete tips voor je horecazaak, cafetaria of take-away concept die je morgen al kan toepassen!

Welk bier past bij welke snack? De favoriete beerpairings van Ivo Thijssen

Een heerlijke portie bitterballen, je favoriete kroket op brood… het smaakt altijd, maar wat drink je daar nu bij? Wij vroegen bierexpert Ivo Thijssen naar zijn favoriete beerpairings met enkele toppers uit ons assortiment.

De belangrijkste biertrends volgens Ivo Thijssen - van alcoholvrij tot nostalgie

Een lekker, fris biertje. Het valt nog steeds bij veel gasten in de smaak. En dan hebben we het heus niet alleen over de traditionele pils. Als cafetaria- en horecaondernemer liggen er dus kansen… en wij helpen je daarbij graag op weg!