25 artikelen gevonden

Dit zijn de populairste snacks voor je horecazaak

Ben je op zoek naar inspiratie om je gasten te verwennen en je menu te optimaliseren? In dit artikel vind je de populairste snacks die gegarandeerd bij jouw gasten in de smaak vallen!

De beste snacks voor op je luxe borrelplank

Samen genieten met heerlijke hapjes en een lekker drankje. Daar hoort een goedgevulde borrelplank bij. Maar wat leg je op die borrelplank als het net wat meer mag zijn dan de traditionele kaasjes, toastjes en stukjes worst? Ga aan de slag met de snacks in dit artikel en zet een luxe borrelplank op je borrelkaart.

9 bijzondere hamburger recepten met lekker veel marge

Van de geur van gegrilde hamburgers loopt bij iedereen het water in de mond. Met hamburgers op de kaart scoor je altijd. Verras je gasten met deze 9 recepten voor originele, lekkere hamburgers.

Meer verkopen met borrelplanken? Inspiratie, recepten en ideeën

Lekker zomers op het terras of knus en warm binnen. Met borrelplanken scoor je het hele jaar door. In dit artikel delen we concrete tips, nieuwe ideeën en originele recepten om jouw gasten te blijven verrassen.

Upselling in de horeca: verkoop meer met minisnacks

Met minisnacks haal je het maximum uit jouw horecazaak. De kleine snacks vallen in de smaak in restaurants, op terrassen en in cafetaria's. Ze zijn knapperig, snel klaar en daarom het ideale recept voor een impulsbestelling. Met de tips in dit artikel verhoog je gevoelig de besteding per tafel.

12+ tips om reclame te maken voor jouw restaurant of cafetaria

Wil je nieuwe gasten aantrekken? Dan moet je zaak opvallen. Maar hoe doe je dat precies? In dit artikel delen we meer dan 12 concrete tips voor je horecazaak, cafetaria of take-away concept die je morgen al kan toepassen!