21 artikelen gevonden

Upselling in de horeca: verkoop meer met minisnacks

Met minisnacks haal je het maximum uit jouw horecazaak. De kleine snacks vallen in de smaak in restaurants, op terrassen en in cafetaria's. Ze zijn knapperig, snel klaar en daarom het ideale recept voor een impulsbestelling. Met de tips in dit artikel verhoog je gevoelig de besteding per tafel.

12+ tips om reclame te maken voor jouw restaurant of cafetaria

Wil je nieuwe gasten aantrekken? Dan moet je zaak opvallen. Maar hoe doe je dat precies? In dit artikel delen we meer dan 12 concrete tips voor je horecazaak, cafetaria of take-away concept die je morgen al kan toepassen!

Welk bier past bij welke snack? De favoriete beerpairings van Ivo Thijssen

Een heerlijke portie bitterballen, je favoriete kroket op brood… het smaakt altijd, maar wat drink je daar nu bij? Wij vroegen bierexpert Ivo Thijssen naar zijn favoriete beerpairings met enkele toppers uit ons assortiment.

Zo scoor je op jouw terras met je menukaart

Genieten van een fris drankje op een zonnig terras, lekker toch? Dat vinden jouw gasten ook. Met de tips uit dit artikel, maak je een verleidelijke terraskaart die gasten bij jou brengt en laat blijven!

Terrastips van BRASA-eigenaar Arwin Versteyne, winnaar Terras Top 100

Waar vind je het beste terras van Nederland? Vorig jaar was dat BRASA aan de Koemarkt in Purmerend. Eigenaar Arwin Versteyne en zijn team maakten vooral veel indruk met de gastvrijheid, producten en comfort. Wat is zijn geheim? En welke tips heeft hij voor andere ondernemers?

‘Snacks die opvallen, dat trekt aan’

Bij eetcafé De Bourgondiër in Garderen komen gasten voor de informele sfeer, de natuur en de lekkere bittergarnituur. Vooral zomers weten vaste gasten en toeristen massaal het vernieuwde terras aan het Speulderbos te vinden.