12 recepten gevonden

Frikandog

Hotdogs zijn hot! Wist je dat je een hotdog ook heel goed kan maken met een frikandel? Met een topping van krulsla, augurk, ketchup, bosui en gefrituurde uitjes maak je de hotdog helemaal af!

Italiaans broodje met de Van Lieshout Bikfrik

Met dit Italiaanse broodje breng je de zomer op je menukaart. Een heerlijk broodje Van Lieshout Bikfrik met rucola, zongedroogde tomaten, geroosterde pijnboompitten en pesto mayonaise. Een heerlijk recept waar je gasten van op zullen kijken!

Kerstboom Frikandel

Ho Ho Ho, de kerstdagen komen er weer aan! Verras je gasten nu met een hele speciale frikandel, in de vorm van een kerstboom. Een leuke en originele manier om de frikandel te presenteren. Zo breng je iedereen helemaal in de kerstsfeer!

Halloween heksenbezem van frikandel!

Aanstaande zaterdag is het Halloween! Een feestdag die ieder jaar groeit in populariteit en in het teken staat van uitgeholde pompoenen en griezelige figuren. Presenteer de frikandel eens op een andere manier en tover hem om tot een griezelige en heksachtig leuke Halloweensnack!

Vegetarische Frikandel Aziatisch Speciaal

Varieer met regelmaat om je gasten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heb je met de Vegetarische Frikandel Aziatisch Special een nieuwe margemaker in handen.

Vegetarische frikandel Mexicaans Speciaal

Varieer met regelmaat om je gasten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heb je met de Vegetarische Frikandel Mexicaans Speciaal een nieuwe margemaker in handen.

Vegetarische frikandel Hollands Speciaal

Varieer met regelmaat om je gasten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heb je met de vegetarische friakndel Hollands Speciaal een nieuwe margemaker in handen.

Vegetarische frikandel Speciaal Italiaans

Varieer met regelmaat om je gasten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heb je met de Italiaanse Frikandel Speciaal een nieuwe margemaker in handen.

Frikandel in Krokante Spek

Varieer met regelmaat om je gasten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heb je met de Frikandel in Krokante Spek een nieuwe margemaker in handen.