Een gezellige borrel, daar horen de lekkerste borrelsnacks bij

In een restaurant, bij de cafetaria of op het terras, gezellig borrelen kan altijd! En bij een goed borrelmoment horen warme en knapperige borrelsnacks. Maar voor welke snacks kies je dan? En ga je voor een standaard borrelplank, kies je voor een luxe borrelplank of voor een wereldse?

Bij Van Geloven hebben we alle ingrediënten die je nodig hebt om jouw gasten te laten genieten van een gezellige borrel. Van de beste snacks en recepten tot aan tips voor de ideale borrelplank, zo kan jij als cafetaria- of horecaondernemer direct aan de slag.

De beste snacks voor bij de borrel, ontdek je dankzij deze artikels

De beste snacks voor op je luxe borrelplank

Samen genieten met heerlijke hapjes en een lekker drankje. Daar hoort een goedgevulde borrelplank bij. Maar wat leg je op die borrelplank als het net wat meer mag zijn dan de traditionele kaasjes, toastjes en stukjes worst? Ga aan de slag met de snacks in dit artikel en zet een luxe borrelplank op je borrelkaart. Zo kunnen je gasten heerlijk borrelen.

Lees verder  →

Lees nog meer tips, tricks en inspiratie

Krijg je maar niet genoeg van al deze inspiratie om je gasten lekker te laten borrelen? Dan hebben we nog enkele interessante artikels die kunnen helpen om nóg meer uit het borrelmoment te halen met je cafetaria of horecazaak:

Lees alle artikels →

Heerlijke recepten voor bij de borrel

Wil je jouw gasten extra verrassen tijdens de borrel? Laat je dan inspireren door onze recepten met mini snacks.

Deze snacks zijn populair bij de borrel

Dit zijn de lekkerste borrelsnacks uit ons assortiment, zorgvuldig geselecteerd voor jouw cafetaria of horecazaak.