19 artikelen gevonden

Starten met een dark kitchen? Lees alle tips, tricks & inspiratie

De lockdowns van de afgelopen jaren hebben de vraag naar takeaway explosief doen toenemen, al zat die vraag daarvoor al in de lift. Je toeleggen op bezorging, bijvoorbeeld via een dark kitchen of virtueel restaurant, kan dus ook een bewuste én rendabele keuze zijn als horecaondernemer. Ontdek wat zo’n dark kitchen precies doet en of het voor jouw zaak interessant is.

5 stappen om van je bezorging een succes te maken

Nu de koude dagen er weer aankomen en de horeca wederom te maken heeft met beperkende maatregelen, gaan je gasten weer meer bestellen. Ga goed voorbereid te werk en bekijk deze 5 stappen voor een succesvolle bezorging.

Zo verras je met verpakkingen

In jouw zaak ligt de focus natuurlijk op de foodproducten die je verkoopt en op de manier waarop je die serveert. Toch speelt ook de verpakking van snacks, burgers of andere gerechten een belangrijke rol in de beleving die je je gasten biedt. Linda van den Heuvel van Paardekooper Verpakkingen, geeft 4 tips om je verpakkingen naar een ‘next level’ te tillen. En daarmee te verrassen.

In 5 stappen maak je van je borrelbox een feestbox

Het voorjaar en de zomer staan bol van de feestdagen, vrije dagen en bijzondere evenementen. Mooie momenten om de borrelbox extra in het zonnetje te zetten en er een passend thema aan te verbinden. Met deze vijf stappen haak je met je borrelbox slim in op de actualiteiten én verleid je jouw gasten om zo’n feestbox te bestellen.

Tips voor de beste borrelbox

Borrelen blijft voorlopig een thuisactiviteit, al dan niet met vrienden of collega’s op een schermpje. Om het een beetje op te leuken, bestellen steeds meer mensen een borrelbox. Hoe zorg je ervoor dat jouw borrelboxen bij proostend Nederland op de keukentafel belanden?

5 tips om topreviews te krijgen

Goede recensies zorgen voor nieuwe gasten. De meeste mensen checken immers de reviews van een restaurant voor ze er bestellen. En een hoge beoordelingsscore zorgt voor een hoge ranking op bezorgplatformen. De vraag is dus: hoe zorg je ervoor dat blije gasten vijfsterrenreviews schrijven op die platformen?