21 artikelen gevonden

Afhalen en bezorgen: tips en trends voor de horeca

Je hebt wellicht al wat ervaring opgedaan met afhalen en bezorgen. Maar de wereld van thuisbezorging is voortdurend in beweging. Wat zijn de belangrijkste tips en trends voor thuisbezorging en take-away? Je vindt ze hier.

9 bijzondere hamburger recepten met lekker veel marge

Van de geur van gegrilde hamburgers loopt bij iedereen het water in de mond. Met hamburgers op de kaart scoor je altijd. Verras je gasten met deze 9 recepten voor originele, lekkere hamburgers.

Starten met een dark kitchen? Lees alle tips, tricks & inspiratie

De lockdowns van de afgelopen jaren hebben de vraag naar takeaway explosief doen toenemen, al zat die vraag daarvoor al in de lift. Je toeleggen op bezorging, bijvoorbeeld via een dark kitchen of virtueel restaurant, kan dus ook een bewuste én rendabele keuze zijn als horecaondernemer. Ontdek wat zo’n dark kitchen precies doet en of het voor jouw zaak interessant is.

5 stappen om van je bezorging een succes te maken

Nu de koude dagen er weer aankomen en de horeca wederom te maken heeft met beperkende maatregelen, gaan je gasten weer meer bestellen. Ga goed voorbereid te werk en bekijk deze 5 stappen voor een succesvolle bezorging.

Zo verras je met verpakkingen

In jouw zaak ligt de focus natuurlijk op de foodproducten die je verkoopt en op de manier waarop je die serveert. Toch speelt ook de verpakking van snacks, burgers of andere gerechten een belangrijke rol in de beleving die je je gasten biedt. Linda van den Heuvel van Paardekooper Verpakkingen, geeft 4 tips om je verpakkingen naar een ‘next level’ te tillen. En daarmee te verrassen.

In 5 stappen maak je van je borrelbox een feestbox

Het voorjaar en de zomer staan bol van de feestdagen, vrije dagen en bijzondere evenementen. Mooie momenten om de borrelbox extra in het zonnetje te zetten en er een passend thema aan te verbinden. Met deze vijf stappen haak je met je borrelbox slim in op de actualiteiten én verleid je jouw gasten om zo’n feestbox te bestellen.